A szerelem kötés

A szerelem csodálatos és gyönyörű érzés. Mindenki vágyik rá, de általában az egyik fél mindig jobban szeret, mint a másik. Ritka az olyan...

A szerelem csodálatos és gyönyörű érzés. Mindenki vágyik rá, de általában az egyik fél mindig jobban szeret, mint a másik. Ritka az olyan párkapcsolat, ahol egyformán lángol a szerelem mindkét fél részéről, főleg hosszú távon. Előbb-utóbb kialakulnak a szerepek és az egyik kötődése erősebb lesz a másik iránt. Természetesen vannak kivételek.

Te is lehetsz az egyik!

Mindenkinek szüksége van arra, hogy szeressék. Viszont, ha nincs kitől megkapni ezt az érzést, akkor szétszórtak és feszültek leszünk. A szeretet viszont a rendezetlen érzéseket is helyre tudja hozni és a legnagyobb gondokat is képes megoldani.

Szerelem kötéssel még helyre hozhatod a megromlott kapcsolatod. Akik már szeretik egymást, azoknak csak még jobban elmélyíti a szerelmét.

Tudtad??

A

szerelem kötés

egy ősi Indonéz mágiára, varázslatra épül. Régen főleg férfiak voltak, akik ezt művelték és a tudásukat apáról fiúra adták át. Nagy titokban tartották a mágia összetételét, vagyis hogy mit kell használni, hogyan működjön. A mostani századunkban is, csak, akik beavatottak tudják a kötést elvégezni. Csak megbízható tanácsadóhoz fordulj! A szerelem kötés ugyanis nem játék. Van, hogy a lelkileg összetört ember, egy szerelmi csalódást követően, indokolatlanul akarja használni a szerelem kötést. Emiatt is fontos, hogy a megfelelő szakembert válaszd, aki tud segíteni neked eldönteni, hogy valóban szerelem kötésre van e szükséged, mert rossz esetben, hosszú távon, csak a saját és párod szenvedését növeled és hosszabbítod meg azáltal, hogy a nem megfelelő embert kötöd magadhoz.

  [php_everywhere]

Mikor lehet szükséged a szerelem kötésre?

  • Ha nem érzed elég erősnek a köztetek lévő szerelmet, még ha az meg is van.
  • Nem vagytok szerelmesek, de megvan az összhang, a szeretet, az erős kötődés, csak épp a szerelem hiányzik.
  • Ha úgy érzed elhidegültetek egymástól és szeretnéd visszahozni kapcsolatotokba a régi érzéseket.
  • Elhagyott a párod, te még nem akarod föladni, mert úgy érzed, még van esélye kettőtöknek és működhetne még jól a kapcsolatotok.
  • Nem működik a szexuális kapcsolatotok és szeretnéd fellendíteni.
  • Úgy érzed, hogy tönkrement a kapcsolatotok és szeretnéd rendbe tenni.
  • Éppen házasság és családalapítás előtt állsz és szeretnéd még inkább megerősíteni a kapcsolatotokat.
  • Beköltözött kapcsolatotokba a boldogtalanság és szükségetek van külső megerősítésre.

A szerelem kötés mágiánál igen fontos, hogy szakemberhez fordulj a problémáddal, mert a rosszul kivitelezett mágia emberi sorsokat pecsételhet meg. Ha „birtokolni" akarsz valakit elmenekülhet tőled. Lehet, hogy ideig-óráig birtokolhatod, de ez a fajta erőltetett kapcsolat előbb vagy utóbb pusztán testi vággyá alakul és nem egy kiegyensúlyozott bensőséges kapcsolat lesz belőle.

Ha tudod vagy érzed, hogy a sors egymásnak teremtett benneteket, vagy nem tudsz élni nélküle, ha vissza akarod szerezni a szerelmedet, tegyél érte. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd összekötni magad valakivel, mert csak és kizárólag vele tudod elképzelni az életedet, akkor segítek neked ebben.

 

2016. June 13. · Kirilla
 
Szeret nem szeret jóslás –oszlassuk el a gyötrő kételyeket!
Oct 13

Szeret nem szeret jóslás –oszlassuk el a gyötrő kételyeket!

Ha lapozgatunk emlékeinkben, bizony néhányszor elérkezünk egy-egy olyan fejezethez, ahol sok könnyhullatás, párnába sírt fájdalom is ott hagyta a...
Miről ismerhető fel a hiteles jós?
Feb 13

Miről ismerhető fel a hiteles jós?

Egy bizonyos esemény jövőbeni megtörténésére vonatkozó állításokat, kijelentéseket jóslatnak nevezünk. A jövendöléssel foglalkozó személy...
DEVELOPER BAR