Élő telefonos jóslás

Bízd magad és titkodat arra, kiben megbízol! Több mint 20 éve foglalkozom jóslással és bizton állíthatom, hogy az élő telefonos jóslás az...

Bízd magad és titkodat arra, kiben megbízol!

Több mint 20 éve foglalkozom jóslással és bizton állíthatom, hogy az élő telefonos jóslás az egyik legjobb módja a kapcsolatfelvételnek, hiszen nem köt tér és idő.

Képzelj el egy olyan virtuális teret, amiben én rád hangolódom, látom és érzem a körülötted lévő dolgokat. A spiritualitás nem ismer teret és időt, ezt neked is meg kell értened. Hiszen milyen jós az, aki csak akkor tudja érzékelni a másik embert, ha az ott ül 20 centire mellette?

Az élő telefonos jóslás

lényege
, hogy úgy beszélhetsz mintha ott lennél a közelemben, hiszen lélekben velem is vagy, ezt te is meg fogod tapasztalni.

 
Hívjon most!
0690602902

Tudod, hogy működik?

Egyszerű dolgod van a megadott telefonszámomon felhívsz, és már beszélhetünk is. Van, hogy egy egész családdal beszélek, hiszen a mai technika már megengedi, hogy akiknek gondjuk van, például szerettük elvesztése, meg tudjuk beszélni hogyan tudják könnyebbé tenni az elvesztés tényét, hiszen mindenki úgymond „élőben” van velem, mert hallja a hangomat és Én is az övékét.

Bármilyen kérdést feltehetsz, hiszen a tanácsadó és a hívó között nem lehetnek titkok. Sok kedves vendégem említi, hogy az is megnyugvást hoz a számukra, amikor csak elmondhatják a gondjaikat, de ne csak azt hidd, hogy mint jó pszichológus hallgatok. Segítségemmel fel tudjuk térképezni az adott problémát és meg tudjuk beszélni hogyan, legyen tovább.

Mindig elmondom az érzéseket, amit tapasztalok körülötted és természetesen útmutatást is adok, ha arra van szükséged, hiszen ez az élő telefonos jóslás lényege.


2016. June 15. · Kirilla
 
Élő telefonos jóslás
Sep 15

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
Sorselemzés jóslás
Feb 15

Sorselemzés jóslás

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a jóslás és sorselemzés ugyanazt jelentik, hogy nincs különbség közöttük. Ez így téves, azonban a kettőt...
DEVELOPER BAR