Szerelmi jóslások

Aki túl sokat volt már egyedül egy idő után mindent megtenne, hogy megoszthassa örömét - bánatát, gondolatait valakivel. A gyötrő...

Aki túl sokat volt már egyedül egy idő után mindent megtenne, hogy megoszthassa örömét - bánatát, gondolatait valakivel. A gyötrő bizonytalanság elűzésének a legegyszerűbb módja, ha szerelmi jóslások

kal foglalkozó Tanácsadóhoz fordulsz.

A szerelmi jóslások sokféle eszköz használatával lehetségesek. Köztük nagyon kedvelt eszköz a tarot kártya, vagy a cigánykártya. Sokszor hallottátok már Ti is biztos, hogy „a kártyák nem hazudnak” ez tény! Megerősíthetem! Hiszen a kártyákat mindig a kérdező válassza ki a csomagból és a saját kezére, vagyis a megérzésére hagyatkozik. Ilyenkor a tanácsadónak a kiválasztott kártyák alapján kell tudni elmondani a helyes irányt.

Nagyon sokszor az Angyalok segítségét kérjük, hogy mutassanak utat a boldogság felé.

Szerelmi kérdésekben azonban nem az eszközön, vagy a módszeren van igazán a hangsúly, hanem a Tanácsadó személyén, hozzáértésén és azon, hogy veled mennyire tud egy hullámhosszra kerülni. Egy szerelmi jóslásokkal foglalkozó tanácsadónak nem csak olyan kérdésekre kell tudnia választ adni, hogy megtalálom e a párom, illetve, hogy mikor. Hiszen a szerelmi kérdések sem csak erről szólnak.

Szükséged lehet rá, ha:

- nem találtad meg az igazit, és tudni szeretnéd, hogy megtalálod e és mikor

- megtetszett valaki, és tudni szeretnéd, hogy viszonozza e az érzéseidet, illetve van e esélye kettőtöknek

- összeillesz e a kiszemelteddel

- már van párkapcsolatod, de nem az igazi, vagy kifejezetten problémáitok vannak, például állandó konfliktusok, elhidegülés, stb.

- gyanakszol, hogy megcsal a párod

- szakítottatok és most tudni szeretnéd, hogy helyrehozható e a kapcsolatotok, vagy hogy hogyan tudsz továbblépni

 
Hívjon most!
0690602902

Ilyen és még rengeteg más esetben lehet szükséged a szerelmi jóslásokra. A fontos az, hogy a tanácsadód ne csak egyszerű válaszokat tudjon adni, hiszen a jövő nincs kőbe vésve, alakítható. Ezért lényeges, hogy iránymutatást is tudjon adni, megmutassa a céljaidhoz vezető utat. Bár kétség kívül időnként csak egy igenre, vagy egy nemre van szükségünk. Egy jó tanácsadó mindebben segít neked, segít abban is, hogy el tudd dönteni, hogy mire van szükséged, amikor arra gondolsz: szerelmi jóslások.

Te is tudod, hogy meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lehet! Ámor nyila Téged is eltalálhat! De egyben az is kérdés, hogy utána mi történik. A nyíl ugyanis csak egy lehetőség és nem garancia a boldog párkapcsolati életre.

De az első lépés mindenképp az, hogy légy nyitott mindenre, és járj nyitott szemmel, nehogy elmenj a lehetőség mellett.

Ha úgy érzed, hogy az a bizonyos nyíl nem igazán talált el, vagy utána nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szeretted volna, akkor van szükséged a tanácsadódra, akiben megbízol és kiválassza számodra azt a jóslást a szerelmi jóslások közül, amire szükséged van.

Hívjon most!
0690602902

2016. June 23. · Kirilla
 
Tudod-e mik azok a jóslások?
Feb 23

Tudod-e mik azok a jóslások?

"... a jóslások értünk vannak, azért, hogy jobbá, könnyebbé tegyék a mindennapjainkat, hogy döntés képes emberré váljunk...
Mi történik a szeretteinkkel a túlvilágon?
Feb 23

Mi történik a szeretteinkkel a túlvilágon?

Mindannyiunknak vannak halottai, ezért jól tudjuk, hogy milyen rossz érzés, ha valaki eltávozik a földi világból. Ilyenkor nagyon nehéz...
DEVELOPER BAR