Ki a médium?

A médium latin eredetű szó, "közvetítőt" jelent. Parapszichológiai értelmében, általában, olyan embert jelöl, aki képességei révén képes...

A médium latin eredetű szó, "közvetítőt" jelent. Parapszichológiai értelmében, általában, olyan embert jelöl, aki képességei révén képes kapcsolatba lépni a szellemvilággal.

Amikor a médium úgymond transzállapotba kerül, átengedi testét, érzelmeit, elméjét egy szellemi vezetőnek, aki irányítja a képeket és érzéseket a médium felé. A médium közvetíti a látottakat és a hallottakat. Továbbítja az érzéseket, hogy segíteni tudjon a kérdezőnek. Sokszor túlvilági kapcsolat segítségével közvetít. Ez azt jelenti, hogy amikor elhunytról kérdezik a médiumot akkor sokkal nyitottba válik az elméje így tisztábban tudja közvetíteni a látottakat a túlvilági szellemi vezető segítségével.

 

Sokan a szellemvilággal, konkrétan egy elhunyt szerettükkel szeretnének kapcsolatba kerülni és emiatt kérik médium segítségét. De a médium nem csak erre képes. A szellemvilág segítségünkre van általánosságban is. És való igaz, hogy vannak rossz, ártó szellemek is. Bár sokszor kiderül, hogy amit mi ártásnak vélünk, azt a szellem például segítségnyújtásnak szánja, például, hogy felhívja a figyelmünket valamire. Vagy éppen arra, hogy nekik van szükségük segítségre a megnyugváshoz. Ha furcsa jelenségeket tapasztalsz környezetedben, otthonodban, amiket nem tudsz megmagyarázni és megijesztenek, érdemes felkeresned.

 

Viszont a szellemvilágból érkeznek az úgynevezett szellemi vezetők is, akiket akár spirituális tanácsadókként is felfoghatunk.

Sokszor előfordul, hogy a szellemi vezetők nagyon sok információt közvetítenek. A médiumnak kell tudnia azt, hogy mit mondhat el a vendégének. Ugyanis a médium nem teheti, meg hogy ártson. Ez alatt azt értem, hogy nem mindenkinek lehet elmondani mindent, vagyis sokszor a kérdező nem tudná elviselni a hallottak súlyát és akár össze is roppanna idegileg. Viszont a médiumnak segítenie kell és irányt mutatni. Nem problémát okozni azzal, hogy rázúdítsa a sok feldolgozhatatlan információt az ügyfelére.

Sokszor előfordul, hogy a médiumot be szeretnék vonni valamilyen gyülekezetbe, amit természetesen minden jóérzésű médium visszautasít. Köztük Én is! Mert nem azért lett a médiumi tudásom, hogy felhasználjanak különböző szekták az esetleges megfélemlítésre és arra, hogy félre vezessem a kérdezőmet.

Ezért kérlek Téged is kedves olvasóm, hogy soha ne keress olyan médiumot, aki valamilyen felekezethez, szektához tartozik!

Minden médiumnak nagyon fontos, hogy leellenőrizze a segítő szellemtől kapott információt. Ez azt jelenti, hogy mi is vizsgáztatjuk a szellemeket. Vagyis az általuk közvetített információ visszaigazolását szoktuk kérni a kérdezőtől, hogy amit hallott tőlem, annak szerinte mennyi a valóság alapja. Ez azért fontos, hogy mi is tudjuk, a szellem esetlegesen félrevezetni szeretne e és ha igen miért. Így tudjuk meg tapasztalni mi is, hogy melyik szellemi vezető az, akiben maradéktalanul meg lehet bízni. Nem azért vezetnek félre, mert be akarnak csapni minket vagy a kérdezőt! Sokszor csak az a cél, hogy elmondja azt, ami túlmutat a jelen dolgokon, amik voltaképp következtetések szintjén léteznek csak egyelőre és a médiumnak kell tudnia, hogy az előre vetített látottakat megoszthatja-e az ügyfelemmel. A szellemi segítőtől kapott tanítások mindig nagyon egyszerűek és mindig nagyon bölcs tanításokat tartalmaznak. Ha megfogadod a tanítást, akkor tudsz előre menni és fejlődni.

Kedves Olvasóm! Remélem érthetően fogalmaztam. Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy segítő médiumra, aki megmutatja neked a szellemek által küldött tanítást keress meg!


2016. July 22. · Kirilla
 
Látó médium
Dec 22

Látó médium

A látó médium, aki kapcsolatot tud teremteni az e világ és a túlvilági lelkek között. Látja, hallja, érzékeli őket. Bár kétség kívül ez...
A médium fogalma
Dec 22

A médium fogalma

A médium, latin eredetű szó, lényegében csak annyit jelent, hogy közép, középen van. Spirituális értelemben is ezt a középen elfoglalt helyet...
DEVELOPER BAR