Mik a szerelmi rontás jelei?

Kedves Olvasóm! Ha azt tapasztalod magadon, hogy a szerelmed megőrzése érdekében bármibe kezdesz, bármibe is fogsz, mindig balul sül el,...

Kedves Olvasóm!

Ha azt tapasztalod magadon, hogy a szerelmed megőrzése érdekében bármibe kezdesz, bármibe is fogsz, mindig balul sül el, folyamatos kudarcok követik sorban egymást. És akármennyire is erőlködsz, nem tudsz ezen változtatni. Ha azt tapasztalod, hogy kedvesed elfordul tőled. Ha meg kérdezed miért, de nem tud rá választ adni, nem tudja megfogalmazni, azt mondja, hogy szeret, de Ő is érzi, hogy valami gond van a kapcsolatotokban, akkor esély van rá, hogy a szerelmi rontás jelei mutatkoznak kapcsolatotokon. De mielőtt elkezdenél találgatni és rosszakat gondolni valakiről, érdemes kideríteni kitől is eredhet a szerelmi rontás. Ugyanis sokszor abba a hibában esnek az emberek, hogy oktalanul is megvádolnak valakit azért, hogy szerelmi rontást küldött rá. Viszont, ha elkezdesz te is a megvádolt emberre mindenféle rosszat küldeni az vissza is fordulhat! Ne tedd!

Bízd a szakemberre, aki segít megszabadulni a szerelmi rontás jelei okozta szenvedéstől.

Megnézi, ki akar neked rosszat és nem vissza küldi a rontást, hanem megszabadít tőle téged!

A szerelmi rontás jeleit egy kis odafigyeléssel elég hamar észreveheted kapcsolatodban. Például, ha folyamatosan vitatkoztok, feszültség van köztetek, ritkulnak az együttlétek, elmaradnak a nagy beszélgetések, egyre rosszabbul érzitek magatokat egymás társaságában nagy valószínűséggel ti is szerelmi rontás áldozatai vagytok. Természetesen ez abban az esetben igaz, amikor semmilyen racionális magyarázat nincs ezekre a változásokra, elhidegülésre, hiszen egyébként nem történt semmilyen drasztikus változás az életetekben.

A túl gyakori és váratlanak próbatételek megjelenése is okot adhat a szerelmi rontás gyanújára. Ugyanakkor abban az esetben is lehet érni a gyanúperrel, ha nem élünk párkapcsolatban. Ilyenkor azt tapasztalhatjuk, hogy vagy teljesen elkerül bennünket a szerelem, vagy a találkozások mindig balul sülnek el, eseteleg azt, hogy sosem jutunk el a második randevúig. Ezeket a kudarcokat, csalódásokat előbb-utóbb megszenvedi az önbizalom is, és ha nem teszünk lépéseket a megoldás felé, félő, hogy csak tovább romlik a helyzet.

Tapasztalatom szerint szinte mindig olyan személy áll a háttérben, akire nem is gondoltál.

Volt olyan esetem, hogy a vendégem váltig állította tudja ki az illető és már küldött is rá rontást.

A beszélgetésük alatt világossá vált, hogy akire gondolt semmi köze nincs az általa vélt szerelmi rontáshoz. Kiderült, hogy a férje munkahelyén szemelte ki magának egy hölgy a férjet és mindenáron el akarta távolítani az ügyfelemet a képből.

Képzeljétek el hogy milyen lelkiismeret furdalást okozott a vendégemnek az, hogy mást vádolt és annak rosszat akart!

Ezért kérlek, még egyszer ne kezdj magán akcióba, ha szerelmi rontás jeleit fedezed fel magadon! Ha gondod, problémád van, keress meg várlak szeretettel!

Hívjon most!
0690602902

2016. July 24. · Kirilla
 
Szerelmi rontás jelei és kivédése
Oct 24

Szerelmi rontás jelei és kivédése

Szerelmi rontást alapjában véve a boszorkányok eszközének tartották. Gyakorlatilag azonban bárki elkövetheti, hiszen a negatív energiákat nem...
Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel
Dec 24

Szerelmi átok levétel, szerelmi rontás levétel

A szerelmi átok, vagy szerelmi rontás a fekete mágia része. Nem csak „beavatottak”, hanem bárki elvégezheti, hiszen itt gyakorlatilag a negatív...
DEVELOPER BAR