Telefonos jósda

Tudtad? „A jóslás értelmezése kétféleképpen közelíthető meg: az egyik magyarázat szerint a jóslás egy problémára adott megoldási...

Tudtad?

„A jóslás értelmezése kétféleképpen közelíthető meg: az egyik magyarázat szerint a jóslás egy problémára adott megoldási javaslatot jelent, melyet a jósok, vagy javasok dolgoznak ki. Egy másik értelmezés szerint a jóslás szó megegyezik a jövő kiderítésére irányuló tevékenységgel, a jövendöléssel.„ (Wikipedia)

Természetesen ezeket a jóslásokat és jövendöléseket tudjuk megbeszélni az én telefonos jósdámban is. Általában minden problémára meg tudjuk találni az irányt, amin haladnod, kell azért, hogy sikerüljön a gátakat feloldani és ne érezd azt, hogy gusba vagy kötve a gondoddal. Ugyanis sok emberben meg van az a rossz tulajdonság, hogy mindent gondnak lát.

A telefonos jósda, gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint egy fizikai jósda, létrejötte gyakorlatilag a modern technikának köszönhető, ahogy például a virtuális jósdáké is. A telefonos jósda pár kivétellel gyakorlatilag ugyanúgy mindenre alkalmas, hiszen a spiritualitásnak nincsenek határai. Egy jó jósnak éreznie kell az adott ember energiáit, úgy, mintha mellette ülne. Persze azért vannak kivételek, tenyérjóslást például nyilván nem lehet telefonos jósdában kérni.

A telefonos jósda segít, hogy megérts dolgokat, mi miért történik az életedben, ugyanakkor általa válaszokat kapsz olyan kérdéseidre is, amelyek talán évek óta foglalkoztatnak, de mindig a szőnyeg alá söpörted. Azonban a tárcsázás előtt nagyon fontos, hogy végezz egy önelemzést, mérd fel, hogy valóban kész vagy a válaszokra és el is tudod fogadni azokat?

A telefonos jósda akkor is a segítségedre lehet, ha párkapcsolati, vagy munkahelyi  gondokkal küszködsz, de egyéb  anyagi gondjaid rendezésében is segíthet. Természetesen az első lépést neked kell megtenned, és őszintén el kell mondanod érzéseid, problémáid, mindent, ami foglalkoztat. Fontos az őszinte, nyílt kommunikáció az ügyfél és a jós között.

A telefonos jósda azonban éppúgy alkalmas sok minden másra. Szerelmi jóslásra, átoklevételre, blokkoldásra és még sorolhatnám. Ráadásul vannak olyan eljárésok, mint például a szerelmi lélek harmonizáció, amit én magam fejlesztettem ki, hogy a minél inkább a segítségetekre lehessek problémáitok megoldásában.

Ha Te is kedves Olvasom, szeretnél választ vagy válaszokat kapni a problémáidra vagy szeretnéd megismerni Önmagad akkor, hívd a telefonos jósdámat!

Hívjon most!
0690602902


2016. August 17. · Kirilla
 
Szerelmi jósda
Jun 17

Szerelmi jósda

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted." (Gabriel Garcia Márquez) Tudod, hogy mi a szerelmi jósda? A jósda a...
Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van
Sep 17

Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...
DEVELOPER BAR