Gyógyító energia

A világot az energia áramlás működtet. A világon gyakorlatilag minden az energiára vezethető vissza. Talán te is emlékszel még a fizika órákra,...

A világot az energia áramlás működtet. A világon gyakorlatilag minden az energiára vezethető vissza. Talán te is emlékszel még a fizika órákra, ahol megtanultuk, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. Így ránk, emberekre is igaz az, hogy az energia működtet minket. Energia háztartásunk felborulására vezetik vissza sokan a betegségek kialakulását is. Ezt nyilván mi is érezzük, tapasztaljuk, például, amikor trauma ér, amikor stresszes életperiódusunkat éljük, amikor nem tudjuk egységben és harmóniában együttműködtetni az életterületeinket, stb., hogy ezek a dolgok sajnos egészségünkön is bosszút állnak. Felborul testünk energia egyensúlya is, immunrendszerünk legyengül, jön a megfázás, influenza, vagy komolyabb betegségek is kialakulhatnak, szív-és érrendszeri problémák például, ha nem vigyázunk, és nem figyelünk oda. Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor hiába törekednénk arra, hogy rendben legyenek a dolgok, lehetetlennek tűnik és végig kell csinálnunk az adott életszakaszt, akár tetszik, akár nem. Egy párkapcsolati válság, egy rossz munkahely, egy haláleset, ezek nem olyan dolgok, amikor megkímélhetnénk magunkat és vigyázhatnánk az energia háztartásunkra. Szervezetünk sokszor hű társunk, kitart amíg a válsághelyzet fennáll és csak utólag „nyújtja be a számlát”.

Ilyenkor kell arra törekednünk, hogy szervezetünk energia áramlása minél előbb helyre álljon és ilyenkor jön jól, ha van aki segít nekünk gyógyító energiákkal.

Ugyanis mindenkiben van energia még benned is kedves Olvasóm, még akkor is, ha most épp a fent említetteket éled át és momentán nem érzed így. Sokan nem tudjátok, hogyan lehet használni a gyógyító energiát. Hogyan, lehet magunknak megteremteni a pozitív energiát, hogy ne romboljon, hanem gyógyítson. Olyan erős energiákkal rendelkezünk csak meg kell tanulni kezelni, vagyis el kell jutni arra a szintre mindenkinek, hogy, megértse, hogy a gyógyító energia mindenképp „jó”. Ha folyton csak negatív energiát sugároz valaki, akkor előbb vagy utóbb elgyengül, elnyomásra kerülnek a bennünk lévő jó, gyógyító energiák és helyét a rossz energia veszi át. Ezek általában szervi betegségekként jelennek meg.

Az egészséges harmónia megteremtése kívül és belül hozza meg a kedvező fordulatot. A kezelés alatt gyógyító energiát viszek be a szervezetbe.  Ez beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, vagyis a regenerálást a szellemi test finomanyagában lévő energiapályák újra élesztésével. Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat.  A gyógyító energia sikeresen elnyomja a rossz energiákat, ezért ez a gyógymód stresszoldásra is kiváló megoldás. Mert ha már megszűnik a szervezetben a stressz hormon többlet termelése, akkor beindul az öngyógyítási folyamat is.

Ez olyan gyógymód, ahol az univerzum energiáját szellemünk erejével, gyógyító energiaként felhasználva továbbítjuk arra a beteg területre, ahol energiahiány, vagy egyensúlytalanság, vagy anatómiai elváltozás van. Nagyon gyorsan észrevehető tüneti kezelés után a szervezetben, vagyis a fizikai testünkben végbemenő energetikai változtatás. Ezek a gyógyító energiák jól alkalmazhatók akár fájdalomcsillapításra is, gyors és elképesztő eredményekkel.

Ha valamilyen szervi változást, vagy nehéz energiákat érzékelsz, akkor kérlek, bizalommal keress meg. Minden tudásomat és energiámat latba vetve segítek.

Hívjon most!
0690602902

2016. August 28. · Kirilla
 
Működő távgyógyítás
Dec 28

Működő távgyógyítás

A távgyógyítást, lényegében nevezhetjük egyfajta mágiának, aminek segítségével valamilyen pozitív változást idézünk elő a célszemélyben...
Jóslás egészség témában
Sep 28

Jóslás egészség témában

Az egészségi állapotunk, az egyik legtörékenyebb dolog. Sokan, főleg fiatal korban természetesnek veszik, hogy egészségesek és gyakran csak akkor...
DEVELOPER BAR