Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha mégsem tud egymás szeretetén, megbecsülésén alapuló harmonikus párkapcsolattá alakulni.

Ugyanakkor ez életünk egyik lényegi kérdése, úgyhogy meglehetősen nagy arányban szerelmi jóslás

ért keresnek fel az emberek. A szerelem jósda segít neked is, hogy válaszokat, segítséget, iránymutatást kaphass a téged gyötrő kérdésekre:

- Mikor talál rám a szerelem?

- Párkapcsolati problémáink, konfliktusaink vannak.

- Alapban jól megvagyunk, de valahogy mégsem olyan, mint régen, kihűlt a kapcsolatunk, elidegenedtünk egymástól.

(párkapcsolati problémák esetén érdemes elolvasnod a lélek harmonizációról

szóló cikkemet is.)

- Azt gondolod, hogy van egy harmadik fél is és szeretnéd megtudni, hogy igazad van e.

- Neked van egy másik is és nem tudod kit válassz.

- Tönkrement a kapcsolatotok és az az érzés, ami egykoron épített és az egekbe repített most épp porig rombol. Nem tudsz kijönni a kátyúból, depressziós és összetört vagy, azt gondolod, hogy ilyen már soha többet nem fog megtörténni veled. Vagy adott esetben épp az alkudozás fázisában vagy, amikor is szeretnéd tudni, hogy van e még esélyetek és rendbe lehet e tenni a kapcsolatotokat.

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a szerelmi jósda.

Több mint 20 éve foglalkozom jóslással, így problémáid megoldásában és kérdéseid megválaszolásában rengeteg tapasztalattal és fejlett spirituális készségekkel tudok neked segíteni.

Ez egy kardinális kérdés életünkben, egyikünk sem szeretne magányos lenni, mindenki meg akarja találni az igazit és boldog, harmonikus kapcsolatban élni. Azonban azt tudnod kell, hogyha meg is találod a szerelmet és az elején azt is érzed, hogy minden jön magától, könnyű, légies, a fellegekben vagy és elsöprő, erős érzelmeket érzel, ez ideiglenes. Egy hosszú távú, komoly párkapcsolathoz sokszor dolgozni és küzdeni kell. Nem mindig arról szól, ha egyszer szerelmes lettél, hogy akkor most már életed végéig boldog, harmonikus kapcsolatba fogsz élni. Sajnálom, ha most rombolom az illúzióidat, de ez a legritkább esetben van így. Ugyanakkor nincs is ezzel semmi gond, a legtöbb dologért az életünkben tennünk kell. Miért lenne ez másképp épp a szerelemmel és a párkapcsolatunkkal?

És akkor még ott van az elcsépelt mondás is, hogy a „szerelem vak”. Sokan, főleg akik már írtak ezzel fájdalmas tapasztalatot fordulnak a szerelmi jósda segítségéért, hogy feltegyék a kérdést, hogy „ő az igazi”? Igen, ez egy nagyon fontos kérdés. Mert ez valóban így van. Amíg szerelmesek vagyunk, nem látjuk meg sokszor, hogy milyen is a másik valójában. Illetve az emberek többsége is amíg „hódító”, szerelmes fázisát éli, jobb képet fest le önmagáról, mint a valóság. Nincs is ezzel gond, addig, ha a szerelem csillapodásával nem derül ki, hogy nem csak jobb képet kaptunk, hanem totális hazugságot. Ez a helyzet akkor is fennáll, ha hosszabb ideig vagyunk együtt valakivel, mert az ember korral is változik, és sajnos előfordulhat, hogy párunk fokozatosan megváltozik és rossz esetben olyan irányba, ami számunkra elfogadhatatlan.

Ezek a helyzetek lelkünk számára nagyon nehezen kezelhetők, olyannyira, hogy amellett, hogy súlyosan összetörik és sérül, még egészségügy problémákhoz is vezethet.

Ilyen helyzetekben is hasznos a szerelem jósda, hiszen segítek talpra állni, megérteni és feldolgozni a veled történteket, hogy tovább tudj lépni és idővel újra szerelmes lehess és új párkapcsolatot tudj létesíteni.

Hívd bizalommal szerelem jósdámat és segítek ennek a bonyolult, ugyanakkor életünk egyik legfontosabb és legszebb pillanatait adó érzésnek a megtalálásában, és egy harmonikus párkapcsolat kialakításában.

2016. September 01. · Kirilla
 
Szerelmi jósda
Jun 01

Szerelmi jósda

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted." (Gabriel Garcia Márquez) Tudod, hogy mi a szerelmi jósda? A jósda a...
A szerelmi csalódás feldolgozása sosem egyszerű
Feb 01

A szerelmi csalódás feldolgozása sosem egyszerű

A szerelem pont olyan magasra tud emelni minket, mint amennyire képes a mélybe taszítani. Kevés olyan ember létezik, akiben még sosem ébredt fel a...
DEVELOPER BAR