Telefonos jósok

A telefonos jósok felkeresése az egyik legpraktikusabb megoldás. Ugyanis itt nem köt földrajzi távolság, hely, idő. Ha hirtelenjében támad...

A telefonos jósok felkeresése az egyik legpraktikusabb megoldás. Ugyanis itt nem köt földrajzi távolság, hely, idő. Ha hirtelenjében támad problémád és gyors segítségre van szükséged, a telefonos jósok jó megoldást jelentenek számodra, hiszen nem kell időpontot egyeztetni, utazgatni, várni stb.

A telefonos jósok tekintetében, bár nagyon sok kiváló, képzett szakember létezik, nagyon fontos a bizalom kialakulása. Ez ugyanis nem csak szaktudás kérdése. Itt nincs meg a személyes jelenlét adta lehetőség a szimpátia létrejöttére, és sok eljárás, technika esetében nagyon is fontos, hogy meglegyen közted és a telefonos jós között a bizalom. Ugyanis hiába küldenek feléd pozitív energiákat, hogy segítsenek a problémádban, ha te nem bízol az adott jósban és ez blokkolja a feléd küldött jó energiákat.

Ha telefonos jósok közül válogatsz, akkor érdemes a következőknek utánanézni:

- Mióta foglalkozik a szakmájával, mennyi rutinja, tapasztalata van.

- Mennyire képzi magát, hiszen egy jósnak is állandóan fejleszteni kell tudását és képességeit ahhoz egyre kiválóbb jós válhassék belőle.

- Ez a szakma nem csak a puszta képességekről szól, az információkat átadni, iránymutatást adni is képesnek kell lenni, tehát a jós képességek mellett emberileg is állandóan fejlődnünk kell, hogy valóban jó szakemberekké tudjunk válni. Hiszen mit ér önmagában a képesség, ha nem tudunk átadni és azt az emberek javára fordítani. Erre is érdemes odafigyelned.

- Milyen eszközöket, eljárásokat használ. Ugyanis vannak olyan jósok, akik kifejezetten 1-1 eszköz szakértői és vannak, akik képesek arra, hogy akár eszköz nélkül jósoljanak, vagy kiválasszák a számodra, illetve a problémád kapcsán legalkalmasabb eszközt, vagy módszert.

- Érdemes végiggondolnod, hogy milyen kérdéssel, problémával kapcsolatban szeretnél segítséget kérni, illetve azt is, hogy ez egyszeri dolog e részedről, egy aktuális kérdéssel kapcsolatban, vagy máskor is merülnek föl különböző témákban kérdéseid. Az első esetben rendben van, ha az adott téma szakértőit keresed, a második esetben azonban érdemes egy nagy rutinnal és sok tapasztalattal rendelkező „polihisztor” jóst választanod, aki válaszokat tud neked adni akár szerelmi, anyagi, egészségügyi, stb. kérdésed van.

Ezekre érdemes odafigyelned. Persze azért nehogy nekiállj pro-kontra listákat írni, bízz a józan ítélőképességedben. Illetve miután kiválasztottad a telefonos jósok közül a számodra megfelelőt, mielőtt felhívod, érdemes átgondolnod és megfogalmaznod magadban, hogy milyen kérdést szeretnél föltenni és csak ezután a telefonért nyúlni.

Természetesen nem szeretnélek befolyásolni döntésedben, de ha engem választasz, akkor megtisztelsz a döntéseddel, és minden képességemmel azon leszek, hogy segítsek neked!

2016. October 07. · Kirilla
 
Élő telefonos jóslás
Sep 07

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
Átok jelei
Sep 07

Átok jelei

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése,...
DEVELOPER BAR