A szerelmi kötés létezik?

Igen, létezik. Sok fajtája és sok verzióban. Ha böngészgetsz a neten számos praktikát, „receptet” találhatsz ebben a témában, úgyhogy most...

Igen, létezik. Sok fajtája és sok verzióban. Ha böngészgetsz a neten számos praktikát, „receptet” találhatsz ebben a témában, úgyhogy most nem is ezzel foglalkoznék, inkább az egésznek a lényegét írnám le, hogy értsd, átlásd, hogy itt voltaképpen miről van szó.

A szerelmi kötés

a mágia része. A mágia, mint a spirituális világban sok minden, az energiák áramlásáról, összpontosításáról szól. Vannak, akik nagy hatalommal bírnak ezen a téren, alapban a képességük is megvan hozzá és ezt a képességüket fejlesztik is.

Ha ezt tiszta szívből és szándékkal teszik, akkor beszélhetünk lényegében fehér mágiáról, ha rossz szándékkal, akkor fekete mágiáról. Hogy tisztában légy mi lényegében a különbség a kettő között és a témánál, a szerelmi kötésnél maradva, ha nem tiszták a szándékaid, ha nem a másik beleegyezésével és egyetértésével végzel vagy végeztetsz szerelmi kötést, az már nem igazán sorolható a fehér mágia

körébe.

A szerelmi kötés létezik, de rajtunk is sok múlik, hogy hogyan, milyen formában, tiszta szívvel végezzük e. Illetve, hogy képesek vagyunk e az energiák megfelelő áramoltatására. Ha nem, akkor kérhetünk külső segítséget, olyantól, aki képes az univerzum energiáit bevonni a folyamatba és segítségünkre lenni. Azonban ha valami mégsem tiszta a képletben, az gyengítheti, vagy eredménytelenné teheti a szerelmi kötést is, mivel az adott ember az ilyen esetekben blokkol. Ez póriasan fogalmazva úgy fordítható le, hogy hiába várunk nagyon egy levelet, ha nem nyitunk ajtót, amikor a postás csenget.

Ha szerelmi kötés végzésére készülsz, előbb tedd tisztába a dolgokat a fejedben, legyen rend, jöjj tisztába magaddal, a szándékaiddal és tiszta szívvel tedd, amit teszel. Ne kétségbeesésből, fájdalomból, csalódottságból, vagy egyéb hasonló indokból, mert a dolog fordítva is elsülhet. Magadhoz köthetsz olyan embert, aki nem kellene és ez hosszú távon szenvedéshez vezethet mind az ő, mind a te részedről.

Ha úgy érzed, hogy a fejed, a szándékaid, az érzéseid is tiszták, és például egy meglévő kapcsolatot szeretnél megerősíteni, vagy egy kialakulóban lévőt sínre tenni, akkor a szerelmi kötés jó eszköz arra, hogy megadja azt a pluszt, amitől a dolgok a jó irányba terelődnek.

Szóval igen, a szerelmi kötés létezik. És ha segítségre van szükséged, keress föl bizalommal. Ha bizonytalan vagy, akkor is fordulhatsz bátran hozzám, abban is segítek, hogy eljuss odáig, hogy rend legyen a fejedben és a szívedben és abban is, hogy iránymutatást adjak, mire van valójában szükséged, még akkor is, ha az adott esetben nem a szerelmi kötés.

Hívjon most!
0690602902

2016. October 12. · Kirilla
 
Fehér mágia szerelmi kötés
Aug 12

Fehér mágia szerelmi kötés

Ez a mágia is, mint minden mágia a gondolat erejét használja. Nagyban különbözik azonban a fekete mágiától, mert a fehér mágia szerelmi kötés...
Szerelmi mágia a nagy Ő megtalálásáért
Feb 12

Szerelmi mágia a nagy Ő megtalálásáért

A szerelem az egyik legnagyszerűbb érzés a világon. Aki megtapasztalta már, tudja, hogy semmihez nem fogható, mámorító állapot ez, amivel nem...
DEVELOPER BAR