Látó médium

A látó médium, aki kapcsolatot tud teremteni az e világ és a túlvilági lelkek között. Látja, hallja, érzékeli őket. Bár kétség kívül ez...

A látó médium, aki kapcsolatot tud teremteni az e világ és a túlvilági lelkek között. Látja, hallja, érzékeli őket. Bár kétség kívül ez nem mindig problémamentes, hiszen a szellemek van, hogy zavarodottak és mondanivalójukat megérteni van, hogy nem is annyira egyszerű, mint gondolnánk. Mindenesetre, mivel a szellemek nem csak evilági létükkel, hanem a szellemvilággal is kapcsolatban vannak, közvetítői nem csak a múltnak, hanem a jelennek, jövőnek is.

Ha kapcsolatba tudunk velük lépni, érzékeljük jelenlétüket, értjük üzeneteiket, akkor egy látó médium bepillantást nyer a jövőbe, az elkövetkezendőkbe, egységében és folyamatában látja meg a múltat, jelent és jövőt, ami összességében segít megérteni a történéseket, okokat és következményeket.

A szellemvilág nekem támogatásomra és segítségemre van, utat mutat életemnek, támogatást ad és ezt a tudást, mivel ez nem egy kisajátítható, csak saját magunknak megtartható képesség, szeretném az emberek javára fordítani.

Látó médiumhoz sokszor azok fordulnak, akik elvesztették szerettüket és nem tudnak túllépni a gyászon, vagy úgy érzik szerettüknek van valamilyen befejezetlen ügye, ami miatt nem tud szelleme továbblépni.

Ha te is így érzed, hogy kapcsolatot szeretnél létesíteni elhunyt szeretteddel, vagy a szellemvilág segítségét szeretnéd kérni, mert úgy gondolod, hogy ott vannak a válaszok kérdéseidre. Ha megnyugvást szeretnél saját, vagy elhunyt szeretted lelkének, akkor szívesen segítek neked.

Hívjon most!
0690602902

2016. December 09. · Kirilla
 
A médium fogalma
Dec 09

A médium fogalma

A médium, latin eredetű szó, lényegében csak annyit jelent, hogy közép, középen van. Spirituális értelemben is ezt a középen elfoglalt helyet...
Ki a médium?
Jul 09

Ki a médium?

A médium latin eredetű szó, "közvetítőt" jelent. Parapszichológiai értelmében, általában, olyan embert jelöl, aki képességei révén képes...
DEVELOPER BAR