Pénzenergia, pénzmágia

Ez nagyon jól hangzik a TV-ben és sokan sajnos „be is dőlnek” neki. Ez azonban nem ilyen egyszerű, ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mindenki...

Ez nagyon jól hangzik a TV-ben és sokan sajnos „be is dőlnek” neki. Ez azonban nem ilyen egyszerű, ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mindenki jólétben élne, aki nézte az adott műsort, amikor küldték a „milliószoros” pénzenergiát.

A mágia az energiák áramoltatásáról szól, és lehet adott célja, biztos már te is hallottál a pénzmágiáról. A pénzenergia ilyen formán, ha akarjuk, mondhatjuk, hogy pénzmágia. Ez arról szól, hogy egy szakavatott, a mágiához értő ember, segít neked, hogy az energiaáramlások helyreálljanak, ami segíti az életedet, hogy rendbe jöhessen pénzügyeid.

Ez önmagában azonban még kevés, ugyanis egyfelől a fehér mágia

az önzetlenségen és a tiszta szíven alapul, másfelől fontos, hogy te is nyitott légy a változásokra és tudj is változtatni, ha szükséges, illetve, hogy el, és be tudd fogadni a pénzenergiát.

Sokszor van ugyanis, hogy az ember önsorsrontó. Ilyenkor pedig nincs az a mágia

, vagy pénzenergia, ami segíteni tud neki. Akkor először is ebből az ördögi körből, önsorsrontó spirálból kell kilépni.

A pénzenergiát, vagy pénzmágiát, ne úgy képzeljétek el, hogy holnap megnyeritek az ötöst a lottón. Ez már csak azért sem lenne lehetséges, mert nem sorolható önzetlen, tiszta szívű cselekedetnek. Nem szabad kapcsinak lennetek. A cél az, hogy egy kiegyensúlyozott életet tudjatok élni, és bár ehhez mai világunkban szükséges a pénz, azért az anyagi probléma nem ott kezdődik, hogy irigykedsz másokra, hogy Görögországban nyaralnak, szebb lakásuk, házuk van, stb. Ettől még senki nem lesz se boldog, se harmonikus élete.

A pénzenergia, vagy pénzmágia, ha magadnak kéred, akkor tényleg arról kell szólnia, hogy kilábalj a nyomorból, akkut válsághelyzetből, stb. Úgyhogy először gondold végig, hogy tényleg erre van e szükséged, vagy ezzel, illetve az anyagi jóléttel akarsz valamit kompenzálni az életedben. Ha az utóbbiról van szó, akkor inkább ássunk a dolgok mélyére, ugyanis semmilyen pénzmágia nem fog ezen segíteni, mivel az sem segítene és oldaná meg valójában a problémádat, ha holnap öledbe hullana egy többmilliós örökség.

 
Hívjon most!
0690602902

2017. January 02. · Kirilla
 
Pénzmágia az anyagi problémákra
Jan 02

Pénzmágia az anyagi problémákra

Már írtam több esetben a pénzmágiáról és a pénzenergiáról. Most, hogy eljött az Újév, kiköltekeztetek, megint többször előkerült ez a...
Fehér mágia a jó megtestesülése
Dec 02

Fehér mágia a jó megtestesülése

Sokszor nehéz az út, amit bejárunk. Sokszor a jó út rögösebb, egyszerűbb lenne másként dönteni. Sokan meg is teszik. Az ember olykor gyenge és,...
DEVELOPER BAR