Legjobb jósnő – hogyan találd meg

Sokan keresitek a legjobb jósnőt érthető okokból. Na de mit is jelent, hogy legjobb jósnő? Ő a médium a sorozatból, vagy megoldja helyetted a...

Sokan keresitek a legjobb jósnőt érthető okokból. Na de mit is jelent, hogy legjobb jósnő

? Ő a médium a sorozatból, vagy megoldja helyetted a problémákat? Kisegít életed nehéz helyzeteiben, vagy megmondja, hogy hol hagytad el a bankkártyádat?

Ezzel arra utaltam, hogy a kérdés valójában úgy hangzik, hogy milyen a számodra legjobb jósnő.

Először ezt kell tisztázni magadban. Minden döntéskor, segítségkéréskor segít, ha előre átgondolod, hogy mit is szeretnél valójában és miért. Akkor fogod megtalálni tényleg a legjobb jósnőt, ha tudod voltaképp mit akarsz.

Úgyhogy javaslom, most ülj le, gondold végig a dolgaidat, problémáidat és kérdéseidet. Vegyél elő egy papírt, meg egy tollat, és írd le ezeket. A végén el fogsz jutni oda, hogy meg tudod fogalmazni, hogy mi az a probléma, amire voltaképp megoldást keresel. Ha ez megvan, ehhez konkrét kérdéseket is fogalmazz meg, amit majd fel fogsz tenni a jósnőnek. Nem fogok kertelni, a jóslás is pénzbe kerül, a jósnők is abból élnek, tehát nem csak magad miatt, de pénzspórolás szempontjából is érdemes megtenned ezeket.

Persze van, hogy az emberben akkora a káosz, hogy ezt képtelen megtenni. Akkor engedd, hogy a jósnő vezessen. Egy jó jósnő, segíteni és támogatni fog abban, hogy rendeződjenek a gondolataid és a lelki világod és amikor már letisztultak a dolgok a fejedben, iránymutatást tud adni, hogy merre érdemes lépned.

A jövő ugyanis nem jó vagy rossz, csak jövő. Jóvá, vagy rosszá az által válik, hogy mit kezdesz vele és hogy éled meg. A legjobb jósnők, amellett, hogy megmondják neked a jövőt, abban is segítségedre tudnak lenni, hogy ebből a jövőből kihozhasd a számodra legjobbat, akármilyen is. Tudod, ami nem öl meg, az megerősít. Egy rossz esemény is lehet nyitánya egy boldogabb jövőnek. És ezt nagyon fontos, hogy megértsd.

Úgyhogy, ha a legjobb jósnőt keresed, akkor először is azt gondold át, miben van szükséged segítségre. Ez már valamelyest szűkíti a kört és könnyebben tudsz elkezdeni keresgélni. Eztán fontos, hogy megismerd a jós személyiségét. Internetes keresés tekintetében ezt megteheted, ha megnézed a honlapját, hogy miről ír, hogyan ír például, milyen a hozzáállása, mentalitása.

Ha van, érdemes megnézned a vendégkönyvet, véleményeket, mit mondanak mások. És ne feledd, a jósnők is pénzből élnek, de nem mindegy, hogy emellett a szakmaiság, korrektség, valódi képességek, empátia és segíteni akarás is megvan bennük, vagy csak a pénzkereset lebeg a szemük előtt. Tudod, egy tanárnál se mindegy, hogy csak dolgozni jár be a munkahelyre, vagy hivatásként éli meg a foglalkozását, amivel konstruktívan hozzájárulhat más emberek épüléséhez.

Ezzel az iránymutatással remélem eljutsz odáig, hogy ki tudod választani azt, aki számodra a legjobb jósnő és ez nagyon fontos, mert akármilyen jó egy jósnő, csak akkor tud segíteni neked, ha bízol benne!

Hívjon most!
0690602902

2017. January 05. · Kirilla
 
Mivel foglalkozom jósnőként?
Apr 05

Mivel foglalkozom jósnőként?

Sokan kérdezték már meg tőlem, hogy miért lettem jósnő. Pedig azt hiszem, hogy nem is én választottam ezt a hivatást, hanem ő választott ki engem...
A számodra legjobb jósnőt keresd!
Nov 05

A számodra legjobb jósnőt keresd!

Először is, olyan, hogy legjobb jósnő nincs. Vannak kiváló és megbízható szakemberek, de a „legjobb” fogalma relatív. Vannak olyan jósnők,...
DEVELOPER BAR