Jósda

Szeretettel üdvözöllek jósdámban. Szeretnéd megtudni, hogy mit hoz a jövő? Mire számíthatsz, vagy ennél adott esetben sokkal többre van...

Szeretettel üdvözöllek jósdámban.

Szeretnéd megtudni, hogy mit hoz a jövő? Mire számíthatsz, vagy ennél adott esetben sokkal többre van szükséged?

A jósda sok mindenről szólhat, úgyhogy elsősorban arról beszélnék Neked, hogy az én jósdám miről szól.

Először is engedd meg, hogy egy kicsit magamról beszéljek. Kirilla vagyok, majdnem vakon születtem. Nem tudom, hogy ennek köszönhető e, vagy ettől függetlenül alakult ki erős kapcsolatom a spirituális világgal, mindenesetre így alakult. Eleinte sok mindent nem értettem és volt, hogy ijesztő tapasztalatokat szereztem, de idővel nem csak elfogadtam képességeimet, hanem rádöbbentem, hogy ez egy adomány, amivel nem lehet önző módon élni és csak önmagam javára fordítani. Ez egy olyan adomány, amellyel segíthetem az embereket. Ezért kezdtem el tudatosan is a jóslással foglalkozni. Fejleszteni tudásom, képességeimet. Ahogy egyre több tapasztalatot és gyakorlatot szereztem, megtanultam különböző eszközöket és módszereket is használni egyre nagyobb lett bennem a vágy, hogy tudásom és képességeimet fejlesszem, hogy minél inkább segíthessek. Ma már évek óta foglalkozom új módszerek és eljárások kifejlesztésén, például blokkoldáson, vagy lélekharmonizáción, amelyeket immár sikerrel használok is.

A jósda számomra többet jelent, mint egyszerűen megmondani a jövőt. Számomra fontos az egyén fejlődése, a lelki egyensúlya, az, hogy a rá váró jövőt fel is tudja dolgozni, sőt, akár előnyére is fordítani. Ezért szívesen felkutatom azt is veled, mivel múlt, jelen, jövő egységben alakul, és a legtöbb esemény a múltban gyökeredzik, hogy ne csak egy választ kapj, hanem egy komplett iránymutatást, illetve, hogy segítsek megérteni, hogy minek, mi volt a következménye és a jövőben mire kell figyelned, hogy minél pozitívan alakíthasd a jövődet és a sorsodat.

A jósda arra való, amire te szeretnéd. Feltehetsz egyszerű kérdéseket, amire kaphatsz egyértelmű válaszokat, de a legtöbb embernek ez kevés. Sokszor szükség van az iránymutatásra. Ugyanis a jövő alakítható, és az meg pláne, hogy te hogy dolgozod föl és mit kezdesz vele. Lehet, hogy épp egy válásról van szó. Ami, ha csak azt mondom, hogy „igen, el fogsz válni”, összetör és magad alá zuhansz. Emiatt egy jós felelőssége ennél több. Hiszen egy válás önmagában még nem feltétlenül rossz, hiszen lehet, hogy egy rossz kapcsolatot tudsz általa lezárni. Megnézhetjük együtt, hogy mi vezetett a ehhez a végkimenetelhez, párválasztás, párkapcsolati konfliktusok, külső tényezők és ezekre a tapasztalatokra építve már új lapot nyithatsz ami hozhat egy valóban értékes párkapcsolatot számodra és pár évvel később, amit most tragédiának élsz meg, lehet, hogy azt mondod róla, hogy „életem legjobb döntése volt, hogy akkor tovább tudtam lépni és elváltam”.

Természetesen ez csak egy példa volt, de remélem rá tudtam világítani arra, hogy mindezt én hogyan látom, élem meg és mi a célom végső soron a jóslással. Segíteni az embereknek, hogy bármi történt, vagy fog történni velük, egy pozitív és értékes élet birtokába jussanak és ezért mi magunk tehetünk a legtöbbet az eseményektől függetlenül.

A jósda számomra így egy komplex fogalom, többről szól, mint egyszerűen megmondani a jövőt.

Ettől függetlenül, amikor jósdát keresel, neked van egy elképzelésed, hogy mit vársz. Ezt én tiszteletben tartom. Nem feladatom, hogy rád erőltessem az én hitvallásomat, hiszen ezt te tudod, érzed, hogy mi az, amire lelkileg éppen képes vagy. Így ha csak egyszerűen egy kérdést szeretnél feltenni, és arra választ kapni, akkor abban fogok segíteni. Az már nagy előre lépés a problémáiddal való szembenézésben, ha meg mersz fogalmazni kérdéseket és fel is mered őket tenni.

Úgyhogy csak úgy fogunk haladni, ami számodra lelkileg feldolgozható és az épülésedet szolgálja.

És akkor most lássuk kicsit, hogy mivel is foglalkozom a jósdában.

Először is végig tudod nézni a weboldalam, elég sok mindenről írtam már, így rólam is pontosabb képet kaphatsz.

Röviden összefoglalva szerelmi, anyagi, egészségügy jóslással egyaránt foglalkozom. A jóslás lényegében nem téma specifikus, valaki vagy bír ezekkel a képességekkel, vagy nem, olyan nincs, hogy valaki csak a szerelmi jóslás szakértője.

Fontos számomra a spirituális gyógyítás, a lélekharmonizáció, hiszen a nem a pillanatnyi boldogság érzésnek kell fontosnak lennie az életünkben, hanem a kiegyensúlyozottságnak és harmóniának. Ehhez pedig az kell, hogy egyensúlyban tudjuk tartani életünk minden területét. Ha egy nincs rendben, az sajnos gyakran rántja magával a többit is, ezt biztos te is tapasztaltad már. Így a jósda abban is kell, hogy segítsen, hogy egységben tudj gondolkodni és harmóniában élni, mind önmagaddal, mind a világgal. Hogy ezt elérjük, gyakran van szükség a bennünk lévő blokkok leküzdésére, emiatt tartottam fontosnak egy jól működő blokkoldási eljárás kidolgozását.

 

Ezen túl tudnod kell, hogy az én jósdám csak fehér mágiával foglalkozik. A jóban hiszek és abban, hogy bármilyen válságban is van az életünk, nem fordulhatunk segítségért a negatív energiákhoz, mert az végső soron önmagunkat is tönkreteszi és felőrli. A fehér mágia számtalan lehetőséget biztosít, pl. szerelmi kötés, ha kapcsolatodat szeretnéd megerősíteni, vagy épp oldása, ha úgy érzed fekete mágia szerelmi kötéssel megkötöttek. Pénzmágia, vagy gyógyítás. A fehér mágia a jó és pozitív energiákat mozgatja meg a fejlődés érdekében és az egyensúly visszaállásáért.

Úgyhogy, ha jósdát keresel először is javaslom, kezd azzal, hogy megpróbálsz szembenézni önmagaddal és fölmérni azt, hogy milyen szinten állsz, mennyire vagy kész szembenézni a jövőddel. Ha csak egy kérdéssel kezdesz, már az is kiváló, mert elkezdted és ez a legnehezebb sokszor. Ha ezt végiggondoltad már tudni fogod, hogy milyen a számodra megfelelő jósda.

Hívjon most!
0690602902

2017. January 10. · Kirilla
 
Szerelmi jósda
Jun 10

Szerelmi jósda

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted." (Gabriel Garcia Márquez) Tudod, hogy mi a szerelmi jósda? A jósda a...
Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van
Sep 10

Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...
DEVELOPER BAR