Pénzmágia az anyagi problémákra

Már írtam több esetben a pénzmágiáról és a pénzenergiáról. Most, hogy eljött az Újév, kiköltekeztetek, megint többször előkerült ez a...

Már írtam több esetben a pénzmágiáról és a pénzenergiáról. Most, hogy eljött az Újév, kiköltekeztetek, megint többször előkerült ez a téma.

Kedveseim, a pénzmágia nem old meg mindent. A pénzzel felelősen kell bánni. A pénzmágia segít megtörni, ha pechszériátok van. Cserélted a hűtőt, javíttattad a kocsit, ki kellett hívni a mosógépszerelőt, ez egyértelműen pechek sorozata, amit meg kell törni.

Olyan is előfordul, hogy valaki, akár önhibáján kívül nehéz anyagi helyzetbe kerül. De azon sajnos nem segít, ha gondatlanul bántok a pénzzel. A pénz kezelése felelősségérzetet és odafigyelést igényel. Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha elereszthesse magát, de karácsony kapcsán nem kell jóval erőtökön felül kiköltekeznetek, vagy akár hitelt fölvennetek, még ha a reklámok ezt is sulykolják belétek.

A pénzmágia nem a lottó ötös, a pénzmágia és a pénzenergia is abban segít, hogy helyreállhassanak az anyagi területeiden bekövetkező disszonáns energiaáramlások, vagy energia hiány. De mindehhez a felelősségérzetet, az odafigyelést, a következetességet nektek kell hozzátennetek.

A pénz felelőtlen költése, csak átmeneti örömet okoz, úgyhogy átgondoltan tegyétek és figyeljetek arra, hogy ne azt kelljen éreznetek, hogy nektek soha semmit nem lehet, mert nincs pénz. Ez ugyanis visszaüt, és egyszer csak elszakad a cérna és kitör akár gátlástalan költekezés formájában. Úgyhogy bármilyen rossz anyagi helyzetben is vagytok, meg kell találnotok, azokat az örömforrásokat, amik nem kerülnek pénzbe, vagy annyiba, amennyibe még nektek is belefér. Ha spóroltok, egy éttermi vacsora összejön, sétálni, kirándulni ingyen is lehet és sorolhatnám még.

Ne engedjétek, hogy a pénztelenség érzése fölemésszen titeket, mert az még nagyobb anyagi krachhoz és felelőtlen döntésekhez vezethez.

Ha azonban tényleg anyagi süllyesztőbe kerültél, akkor segít neked a pénzmágia és a pénzenergia, hogy helyreállíthasd az egyensúlyt életed ezen területén is.

Hívjon most!
0690602902

2017. January 16. · Kirilla
 
Pénzenergia, pénzmágia
Jan 16

Pénzenergia, pénzmágia

Ez nagyon jól hangzik a TV-ben és sokan sajnos „be is dőlnek” neki. Ez azonban nem ilyen egyszerű, ha ilyen egyszerű lenne, akkor már mindenki...
Jóslás egészség témában
Sep 16

Jóslás egészség témában

Az egészségi állapotunk, az egyik legtörékenyebb dolog. Sokan, főleg fiatal korban természetesnek veszik, hogy egészségesek és gyakran csak akkor...
DEVELOPER BAR