Mitől lesz sikeres a szerencse mágia?

Az Újév eljövetelekor többször is előkerül a szerencse mágia. Az újévi malac, a lencse, a rizs szórás és még számtalan babona és szokás...

Az Újév eljövetelekor többször is előkerül a szerencse mágia. Az újévi malac, a lencse, a rizs szórás és még számtalan babona és szokás arról szól, hogy szerencsét, pénzt és anyagi jólétet vonzzunk be magunknak.

Ez sokszor kifullad abban, hogy még júniusban is a lencsét söprögetjük a könyvespolc mögül igaz?

Hát igen, ezek a szokások, autentikusan és mindenkinek azt ajánlom, hogy tartsa meg őket, mert szokásaink és hagyományaink tesznek azzá, akik vagyunk, és mindenképp gazdagítják életünket, még ha nem is pénzzel.

A szerencse mágia, mint minden mágia azonban ennél jóval többről szól. Az interneten van számos leírás, hogyan kell különböző mágiákat, gyertyás szertartásokat végrehajtani. Azonban, ha nincs mögötte a hit, energia, jó szándék, önzetlenség, akkor aligha lesznek sikeresek.

A szerencse mágia is voltaképp az energiák áramoltatásáról szól. Ha nincs meg bennünk ez a képesség, vagy valójában nem hiszünk benne, vagy csak „játékból” csináljuk, miközben azt mondjuk mindenkinek, hogy „ááá ez csak egy szokás”, „csinálom, de én se veszem komolyan”, akkor miért is várjuk, hogy működjön?

Az ilyen esetekben, amikor nem mersz hinni és bízni, nem mered még saját magad előtt sem elismerni, hogy a szerencse mágia eszközeihez fordultál, egy jobb élet reményében, akkor te magad leszel az, aki leblokkolod az energiákat, visszautasítod őket, így befogadni sem tudod.

Úgyhogy a szerencse mágia azzal kezdődik, hogy befogadóvá kell válnod és csak utána lehet egyáltalán hatásos.

Hívjon most!
0690602902

2017. January 19. · Kirilla
 
Szerencse mágia
Dec 19

Szerencse mágia

Sokszor halljuk, vagy akár mi magunk is hangoztatjuk, hogy „nekem nincs semmihez sem szerencsém, nekem nem sikerül semmi”, hogy „nem vagyok...
Szerencse mágia
Sep 19

Szerencse mágia

Hidd el nekem, hogy van, amikor a szerencse ott kopogtat az ajtódon, csak nem hallod meg. Meg mondják azt is, hogy mindenki a maga szerencséjének a...
DEVELOPER BAR