Kapcsolat jóslás a jó kapcsolatokért

A kapcsolat jóslás alatt több mindent lehet érteni. Van aki ez alatt érti a szerelmi, párkapcsolati jóslást. Pedig életünkben párkapcsolatunkon...

A kapcsolat jóslás alatt több mindent lehet érteni. Van aki ez alatt érti a szerelmi, párkapcsolati jóslást. Pedig életünkben párkapcsolatunkon kívül számtalan erősebb, gyengébb kapcsolat van, ami, adott esetben markáns hatással van életünkre, döntéseinkre.

Kapcsolat jóslás alatt én mindenféle kapcsolatot értek, ami, befolyással bír életünkre. Család, barátok, munkahelyi kapcsolatok. Minden ember, akivel életünk során találkozunk, hatással van arra kisebb, vagy nagyobb mértékben. Egy rosszindulatú kolléga, akivel évekig együtt dolgozunk és szenvedünk tőle, nyomot hagy a személyiségünk alakulásán, adott esetben hasonló mélységűt, mint egy pár éves párkapcsolat.

A kapcsolataink határoznak meg minket, általuk nyerünk tapasztalatot, formálnak és tesznek azzá, akik vagyunk, kezdve az első kapcsolatainkkal, a szüleinkkel kialakult kapcsolattal.

Emiatt bármiféle emberi kapcsolat lehet, akár sorsdöntő hatással az életünkben. És kapcsolatainkban ugyanúgy döntéseket kell hoznunk, irányítanunk őket, felmérni és mérlegelni, hogy jó, vagy káros hatással vannak e ránk és a túl pusztító, életünk folyamára negatív hatással bíró kapcsolatok esetében döntést hozni, még ha nehéz is sokszor, hogy megszakítsuk e az adott kapcsolatot.

A kapcsolat jóslás abban segít, hogy bizonyos embereket hogyan kezeljünk a környezetünkben. Rávilágít arra, hogy 1 adott kapcsolat hogyan alakul. Megóv minket a veszélyes emberektől, hiszen egy jó jós például látja azt, hogy egy munkahelyi „jó barát” valójában az ellenségünk és ártani fog nekünk.

A kapcsolat jóslásról rengeteget lehetne írni, hiszen egy ember élete során számtalan kapcsolatot alakít ki és kapcsolatai annyi félék, ahány embert érintenek és az, hogy egy-egy kapcsolat mekkora hatással van az életünkre, nem feltétlenül az befolyásolja, hogy az adott kapcsolat milyen jellegű.

Olyan, hogy tökéletes, nincs. Te sem hiszem, hogy találkoztál volna már olyan emberrel, akinek mind családi, baráti, párkapcsolata, munkahelyi kapcsolatai is mind tökéletesen szuperáltak volna.

Ha ez irányba kutakodsz, hogy kapcsolat jóslás, akkor már szinte bizonyos, hogy valamilyen kapcsolatodban elbizonytalanodtál, nem találod az utat, hogy hogyan viselkedj, kezelj, dönts egy-egy emberrel kapcsolatban.

Amiben én segíteni tudok, hogy feltárjuk az adott kapcsolat lényegét, hatását az életedre, veszélyeit, illetve természetesen a kapcsolat alakulását. Néha ugyanis bármennyire is nehéz tudomásul venni, van, hogy nem lesz jobb, sőt, rosszabb lesz és ilyenkor tudomásul kell vennünk, hogy ez árt nekünk és adott esetben meghozni azt a fájdalmas döntést, hogy az adott kapcsolatnak véget kell vetni, akármilyen nehéz is, mert árt nekünk és nagy veszteségeket okoz számunkra.

De természetesen olyan is van, amikor egy kapcsolat alakítható, fejleszthető és rendezhető, egy jó, hosszú távon értékes embert nyerhetünk az életünkben, ami megéri a vesződést, az energiát.

A kapcsolat jóslás segít eloszlatni a bizonytalanságodat és iránymutatást ad abban, hogy az adott kapcsolatodnak mi lesz a sorsa és mit tehetsz te, hogy egy jobb helyzetet alakíthass ki.

Hívjon most!
0690602902

2017. January 24. · Kirilla
 
Fehér mágia szerelmi kötés
Aug 24

Fehér mágia szerelmi kötés

Ez a mágia is, mint minden mágia a gondolat erejét használja. Nagyban különbözik azonban a fekete mágiától, mert a fehér mágia szerelmi kötés...
A pozitív energia jobbá teszi az életünket
Feb 24

A pozitív energia jobbá teszi az életünket

A lelki egészség a létezésünk az egyik legfontosabb sarokkövét jelenti, tehát nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A pozitív...
DEVELOPER BAR