Keresd az igazi jósnőt

Ugye, a Te fejedben is megfordult már párszor, hogy jó lenne jobban belelátni bizonyos „történésekbe”, és hogy sokszor jól jönne némi...

Ugye, a Te fejedben is megfordult már párszor, hogy jó lenne jobban belelátni bizonyos „történésekbe”, és hogy sokszor jól jönne némi segítség, útmutatás bizonyos döntések előtt? Ilyenkor segítség lehet egy jósnő, aki útmutatásaival, tanácsaival segíthet Neked a problémáid megoldásában.

Most már úgy tartom, - persze, ez nem mindig volt így - hogy a képességem egy olyan áldás, amit az embertársaim megsegítésére kell használnom, és amit nem rejthetek véka alá. Hiszen a legtöbb ember azért keres fel egy jósnőt, mert olyan helyzettel találja szemben magát, amit nem képes segítség nélkül, egyedül megoldani, és amelyből nem találja a kivezető utat.

Azért van a jósnő, azért vagyok én, hogy tanácsot adjak abban, mit kell tenned azért, hogy megtaláld a lelki békéd, a nyugalmadat, hogy sikerre vidd vállalkozásod, hogy harmonizáld kapcsolatod, vagy, hogy boldog szerelmi életet élhess.

Mint tudjuk, az életben nincsenek véletlenek, és ha már felmerült Benned a vágy, hogy felkeress egy jósnőt, akkor talán itt az idő, hogy kommunikálj az univerzummal egy támogató segítségével.

Nagyon sok ember zavarban van, amikor szemtől szemben kell beszéljen a problémáiról, de könnyebben megnyílik telefonbeszélgetéskor, valamiért gördülékenyebb számára így a kommunikáció. Fontos, hogy tabuk nélkül kerüljenek kimondásra a dolgok, hiszen ebben az élethelyzetben is a sikeresség egyik mozgatórugója az őszinteség.

Az igazi jósnő odafigyel erre, és úgy vezeti a beszélgetést, hogy minden fontos információt megtudjon, ami szükséges a probléma feltárásához, és, ami közelebb vihet a megoldáshoz.

 
Hívjon most!
0690602902

2017. February 09. · Kirilla
 
Mivel foglalkozom jósnőként?
Apr 09

Mivel foglalkozom jósnőként?

Sokan kérdezték már meg tőlem, hogy miért lettem jósnő. Pedig azt hiszem, hogy nem is én választottam ezt a hivatást, hanem ő választott ki engem...
Igazi jósnő?
Nov 09

Igazi jósnő?

Mit értesz azalatt, hogy igazi jósnő? Ez szinte minden embernek más és mást jelent. A racionalistábbak a konkrét módszerekben, eszközökben,...
DEVELOPER BAR