Szerelmi mágia a nagy Ő megtalálásáért

A szerelem az egyik legnagyszerűbb érzés a világon. Aki megtapasztalta már, tudja, hogy semmihez nem fogható, mámorító állapot ez, amivel nem...

A szerelem az egyik legnagyszerűbb érzés a világon. Aki megtapasztalta már, tudja, hogy semmihez nem fogható, mámorító állapot ez, amivel nem lehet betelni. Szerencsés esetben, ez a nagy lángolás átalakul egy mély, megnyugtató, békés érzéssé, vagyis a szerelemből szeretet lesz, ami a harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja.

De mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak rátalálni a szerelemre? Akiket szinte „sorsszerűen” elkerül a szerelem.

Ilyen esetekben megoldás lehet a szerelmi mágia, az egyik legrégebbi, már az ősidők óta gyakorolt varázslat.

A szerelmi mágia használható kapcsolat kialakítására, vagy megerősítésére, az igazi megtalálására, a szerelmi élet javítására, harmonizálásra, és ide sorolható a szerelmi kötés vagy oldás is.

A szerelmi kötéssel azonban az a helyzet, hogy nagyon óvatosan kell bánni vele, mert mi történik akkor, ha a „fagyi visszanyal”? Ha nem a megfelelő emberen alkalmazod a varázslatod, és a boldogság helyett szenvedés vár mindkettőtökre? Ezért szoktam javasolni mindenkinek, hogy nagyon gondolja át, mit szeretne, mert minden tettnek következményei vannak.

A szerelmi kötés oldása szintén a szerelmi mágia körébe tartozik, és ezt olyankor szoktuk alkalmazni, segítségül hívni, amikor valaki úgy érzi, hogy akarata ellenére van egy kapcsolatban, vagyis „megkötötték”, vagy, ha ráébred tévedésére, amikor ő kötött magához valakit.

Legtöbben azonban, akkor fordulnak segítségért a szerelmi mágiához, amikor úgy érzik, hogy őket már-már szándékosan elkerüli a szerelem, pedig nagyon vágynak erre a nagyszerű érzésre, arra, hogy rátaláljanak az igazira.

Ma már rengeteg ötletet találhatunk az interneten, újságokban a szerelmi mágia elvégzéséhez, azonban, mint minden rituáléhoz, ehhez is többre van szükség, mint néhány útmutatóra. Nem elég csak az „útikalauz” és a felsorolt kellékek beszerzése, vagy a gyertya gyújtás, varázsige mormolása, hanem nagyon, fontos, hogy Te is felkészült legyél a szerelem befogadására.

Amikor úgy érzed, hogy a lelked készen áll az érzés megtapasztalására, érdemes felkeresned egy szakavatott személyt, aki kellő tapasztalattal rendelkezik a szerelmi mágia terén, és akinek megvannak a kellő spirituális képességei, hogy elvégezze a rituálét.

Ellenkező esetben, ha az otthoni praktikáid kudarcot vallanak, csak megerősíted azt az érzést önmagadban, hogy neked semmi sem sikerül, és belemerülsz az önsajnálkozás legmélyebb bugyraiba, ami aztán végképp megkeseríti az életed.

A megfelelő tudással, szakértelemmel végzett szerelmi mágia, iránymutatást ad a jó döntések meghozatalához, segítséget és támogatást nyújt a szerelem megtalálásához.

Nagyban segíti a varázslatot az igénylő pozitív hozzáállása a sikerhez, a letisztult, őszinte gondolatok, a jó szándék és az őszinte, tiszta vágy.

Ha úgy érzed, készen állsz a szerelem befogadására, keress bizalommal, én segíthetek!

Hívjon most!
0690602902

2017. February 14. · Kirilla
 
Fehér mágia szerelmi kötés
Aug 14

Fehér mágia szerelmi kötés

Ez a mágia is, mint minden mágia a gondolat erejét használja. Nagyban különbözik azonban a fekete mágiától, mert a fehér mágia szerelmi kötés...
Mágia a szerelemért
Jul 14

Mágia a szerelemért

Már az ősidők óta ismert és gyakorolt a szerelmi mágia. Többféle szerelmi mágia létezik, végezhetünk akkor, ha ellaposodott, vagy instabillá...
DEVELOPER BAR