Fehér mágiával a jobb életért

Nagy valószínűséggel már Te is voltál úgy, hogy úgy érezted, ez nem mehet így tovább, tenned kell valamit, hiszen nemcsak, hogy nem tudsz...

Nagy valószínűséggel már Te is voltál úgy, hogy úgy érezted, ez nem mehet így tovább, tenned kell valamit, hiszen nemcsak, hogy nem tudsz „egyről a kettőre lépni”, hanem még vissza is élnek a jóhiszeműségeddel, a becsületességeddel.  Ugyanakkor azt is tapasztalhattad már, hogy, aki hazudik, vagy csal, az jobban halad előre az életben, mint Te. Lehet, hogy ez így is van, de csak ideig-óráig!

Ha a fehér mágiát szeretnéd segítségül hívni az életed megváltoztatására, az teljesen rendben van, de a tanácsom az, hogy ne otthon fogj neki, hanem bízd ezt olyan valakire, aki érti a dolgát. Ugyanis a fehér mágia egy varázslat, egy szertartás, amit laikusként nem tudnál elvégezni a megfelelő módon és hatékonysággal.

A fehér mágia sikerességét, a spirituális világgal való intenzív kapcsolat, a jó szándék és az erős akarat befolyásolja. Mozgató rugója a segíteni akarás, a szeretet, ezért sohasem agresszív, nem támadó!

Akárcsak a mesében, a való világban is minden tettünknek következményei vannak, a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonosz a büntetését! Magyarán: „Ki, mint vet, úgy arat!”

Lényeges, hogy amikor a fehér mágiát hívjuk segítségül, ne legyen szívünk tele haraggal, rosszindulattal, irigységgel, hanem a jó szándék vezéreljen bennünket. Hiszen ez a varázslat a jóról, a lélek gyógyításáról, a megsegítésről szól!

Amennyiben úgy érzed, hogy szándékaid tiszták, és vágyaid elérésében segíthet a fehér mágia, fordulj bizalommal a spirituális világ eme dolgaiban jártas és hiteles személyhez, hiszen az Univerzum gyermekeként Te is méltó vagy az ajándékaira, csodáira!

Hívjon most!
0690602902

2017. February 21. · Kirilla
 
Fehér mágia szerelmi kötés
Aug 21

Fehér mágia szerelmi kötés

Ez a mágia is, mint minden mágia a gondolat erejét használja. Nagyban különbözik azonban a fekete mágiától, mert a fehér mágia szerelmi kötés...
Fehér mágia a jó megtestesülése
Dec 21

Fehér mágia a jó megtestesülése

Sokszor nehéz az út, amit bejárunk. Sokszor a jó út rögösebb, egyszerűbb lenne másként dönteni. Sokan meg is teszik. Az ember olykor gyenge és,...
DEVELOPER BAR