Jósnő – segítség a dilemmáinkra

Hiába is tagadnánk, szinte mindannyiunkban ott bujkál a kíváncsiság a kifürkészhetetlen jövő iránt, vagy a már megtörtént események...

Hiába is tagadnánk, szinte mindannyiunkban ott bujkál a kíváncsiság a kifürkészhetetlen jövő iránt, vagy a már megtörtént események „miért”-je iránt. Vagy egyszerűen csak segítségre vágyunk bizonyos élethelyzetekben, válaszokat keresünk olyan kérdésekre, amelyekre mi magunk nem találjuk a magyarázatot.

Ilyen és hasonló esetekben remek segítség lehet egy jósnő, aki megfelelő válaszokkal, esetleg útmutatásokkal tud szolgálni a felvetődő kérdéseinkre, a problémáink megoldására.

Mivel ma már nagyon sok médium közül lehet választani, érdemes olyan jósnőt keresni, aki hiteles, aki a tudását, képességét, tapasztalatát az emberek megsegítésére használja. Az univerzummal létrejött kapcsolatával a hozzáfordulók segítségre siet, és az így megszerzett tudás birtokában hasznos, segítő tanácsokat tud adni a sikert, a boldogságot vagy a gyógyulást keresőknek.

Amikor valamilyen nehézségünk van, amiből nem látjuk a kiutat, azért is érdemes felkeresni egy megbízható jósnő társaságát, mert neki elmondhatjuk legrejtettebb gondolatainkat, félelmeinket, aggályainkat, vele beszélhetünk olyan dolgokról, amelyeket a családtagok, barátok előtt elhallgatnánk.

Ott és akkor a jósnőnek a jelenlevő a legfontosabb személy, és arra törekszik, hogy tudásával, tapasztalatával, tanácsaival segítséget adjon, nem csak a dolgok megértéséhez, hanem jártasságának köszönhetően elindítja a hozzá fordulót azon az úton, ahol megtalálja a választ a problémáira, illetve rávezeti a megoldást kínáló módszerre is.


2017. October 12. · Kirilla
 
Keresd az igazi jósnőt
Feb 12

Keresd az igazi jósnőt

Ugye, a Te fejedben is megfordult már párszor, hogy jó lenne jobban belelátni bizonyos „történésekbe”, és hogy sokszor jól jönne némi...
Igazi jósnő?
Nov 12

Igazi jósnő?

Mit értesz azalatt, hogy igazi jósnő? Ez szinte minden embernek más és mást jelent. A racionalistábbak a konkrét módszerekben, eszközökben,...
DEVELOPER BAR