Kit nevezünk látnoknak?

Az értelmező szótár szerint látnok az a „személy, ki a jövendőbe lát, ki a történendőket előre látja, ki költőileg lelkesülve, és...

Az értelmező szótár szerint látnok az a „személy, ki a jövendőbe lát, ki a történendőket előre látja, ki költőileg lelkesülve, és ihletve, vagy felsőbb isteni sugallatból mémely dolgokat mintegy képekben szemlél.”

Én úgy fogalmaznék, hogy tulajdonképpen minden ember láthat, ha a szellemvilág ezt megengedi számára, hiszen mindenki érzékel, észlel, és nem csak az öt érzékszervével. A látnok amikor ráhangolódik egy személyre, különböző érzések jelennek meg benne, belső sugallatokat, hangokat, képeket vagy akár látomásokat is tapasztal. Lényegében egy tudatállapot változás történik benne.

Ezt azonban nem úgy kell értelmezni, hogy ilyenkor a látnok transzba esik, hanem, hogy úgy peregnek előtte a képek, érzések, gondolatok, mintha egy mozivászon előtt ülne és nézne egy filmet.

Ugyanis minden információ tárolva van egy adatbázisban, energiaszinten mindent megőriz a láthatatlan valóság, és bizonyos embereknek meg van a képességük hozzá, hogy belelássanak ebbe az „adathalmazba” és ezt a tudást mások javára fordíthassa.

A gyakorló látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt és képességeinek birtokában, ezeket felhasználva azon munkálkodik, hogy minden segítség kérőt hitelesen kiszolgáljon.


2017. October 12. · Kirilla
 
Jóslás 2018
Feb 12

Jóslás 2018

A legtöbb ember az év vége felé közeledve elkezdi átgondolni az elmúlt egy évet, és mérlegeli mindazokat az eseményeket, amelyeket megélt....
Látnok vagyok
Jun 12

Látnok vagyok

Te Tudtad?   „A látó-látnok olyan valaki, akit felhatalmazott Isten, hogy lelki szemekkel lássa azokat a dolgokat, amiket Isten elrejtett a...
DEVELOPER BAR