Szerelmi kötés felbontása

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy beszélhetünk-e egyáltalán szerelmi kötésről? Pedig erre a válasz nagyon egyszerű és egyértelmű, hiszen...

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy beszélhetünk-e egyáltalán szerelmi kötésről? Pedig erre a válasz nagyon egyszerű és egyértelmű, hiszen létezik szerelmi kötés, ami lényegében nem más, mint a mágia része.

Amennyiben szerelmi kötés elvégzését szeretnéd kérni, légy őszinte magaddal, tekints a szándékaid mélyére és csak akkor használd, ha valóban tiszta szívvel vágsz a dolognak, és a másik felet is beavattad.

Ellenkező esetben csak szenvedést és lelki sérülést okoz a kötés, és akár Veled is előfordulhat, hogy Te magad válsz áldozattá, és nem látsz más kiutat, mint segítséget kérni a szerelmi kötés felbontásához. Ugyanis, ha a mágia nem a felek beleegyezésével történik, akkor nagy valószínűséggel nem jól sül el a dolog. Hiszen, ha az egyik fél nem óhajtja azt a kapcsolatot, ha nincsenek egyértelmű érzései a másik ember iránt, akkor teherként élheti meg a közeledést.

Ha úgy érzed, hogy valaki mágiát követett el veled szemben, akkor ilyenkor megoldást jelenthet a szerelmi kötés felbontása.

Ám ebben az esetben is fontos, hogy őszintén akard a szerelmi kötés felbontását, hogy gondolataid egyértelműek és tiszták legyenek, hogy nyitott légy az energiák áramlásának a megváltoztatására, egyszóval lélekben és szellemben is légy jelen, hogy a rituálé sikeres legyen és elérje a kívánt célt.

 

2017. October 30. · Kirilla
 
Szerelmi kötés felbontása.
Dec 30

Szerelmi kötés felbontása.

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben veled? Nem érsz el sikereket a munkaterületeken, nem találsz társra, elkerül a szerelem, vagy nem tudsz kilépni...
Szerelmi kötés felbontása
Nov 30

Szerelmi kötés felbontása

A szerelmi kötés, mint a mágia eszköze, nem csak rituálékról szól, hanem az energiák áramlásáról, áramoltatásáról. Amennyiben úgy...
DEVELOPER BAR