Szeret nem szeret jóslás –oszlassuk el a gyötrő kételyeket!

Ha lapozgatunk emlékeinkben, bizony néhányszor elérkezünk egy-egy olyan fejezethez, ahol sok könnyhullatás, párnába sírt fájdalom is ott hagyta a...

Ha lapozgatunk emlékeinkben, bizony néhányszor elérkezünk egy-egy olyan fejezethez, ahol sok könnyhullatás, párnába sírt fájdalom is ott hagyta a nyomát. Hiszen a szerelem egy olyan érzés, ami a fellegekbe repít, ugyanakkor éppoly mélységekbe is húzhat.

Ugyanakkor fájdalmat okozhat akkor is, ha nincs és akkor is, ha van. Fáj, ha körülöttünk boldogan, kéz a kézben haladnak a barátaink, de mi még nem találtuk meg az igazit, de gyötrő lehet az is, ha van társunk, és mi mégis kételyek között élünk.

Nem érdemes tovább várni és még fokozni a szenvedést ilyen-olyan gondolatokkal, hiszen a szeret nem szeret jóslás által választ kaphatunk a lelkünket marcangoló kérdésekre.

De miben is segít a szeret nem szeret jóslás?

Válaszokat kapunk általa olyan kínzó, nyugtalanító kérdésekre, mint:

  • Vajon ő az igazi?
  • Vajon szeret ő is úgy, mint én Őt?
  • Menjek vagy maradjak?
  • Megcsal?
  • Visszakapom még?
  • Kibékülünk valaha?
  • Megkapom egyáltalán?
  • Kit válasszak?

És még sorolhatnám, hiszen az ilyen kérdéseknek végtelen a sora, biztosan Te is tudnád folytatni, ha voltál, netán most vagy hasonló helyzetben.

A szeret nem szeret jóslás segít eloszlatni a lelkedbe befészkelődött kételyeket, a bizonytalanságot, ugyanakkor megbeszéljük azt is, hogy mi a teendő, hogy rád találjon a szerelem.

Azonban akkor is segítségedre van, ha fenntartásaid vannak azzal kapcsolatban, hogy kit válasszál? Ki lehet az igazi?

És abban az esetben is jól jön a tanács, ha felmerül a gyanú, hogy bekerült-e a képbe egy harmadik személy, hiszen ilyenkor el kell dönteni, hogy van-e értelme folytatni, harcolni a kapcsolatért, vagy inkább bölcsebb tovább állni.

 

2017. October 30. · Kirilla
 
Az igazi jóslás
Sep 30

Az igazi jóslás

Sokunkban, így bizonyára már Benned is felmerült néhányszor a gondolat, mondjuk pályaválasztás előtt, vagy egy bimbodzó kapcsolat kezdetén, hogy...
Élő telefonos jóslás
Sep 30

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
DEVELOPER BAR