Rontáslevétel – hogy teljes életet tudjunk élni

Létezik egy ősi törvény, éspedig az, hogy egy kívánságot, legyen az jó, vagy gonosz, ha megfelelő erővel és hittel gondoljuk vagy mondjuk,...

Létezik egy ősi törvény, éspedig az, hogy egy kívánságot, legyen az jó, vagy gonosz, ha megfelelő erővel és hittel gondoljuk vagy mondjuk, vagyis sugározzuk az univerzum felé, az megvalósul.

Így van ez az áldással, de érvényes ez az átokra és a rontásra is. Szinte minden ember képes áldani és átkot, illetve rontást küldeni. Ez utóbbiakat általában irigységből, rosszindulatból, féltékenységből, haragból eredő ártó szándék vezérli.

Azonban az átok és a rontás között van egy nagyon lényeges különbség. Míg az átok egy egyszeri dolog, addig rontás esetén egy folyamatosan jelen levő, életünket megkeserítő, napjainkat ellehetetlenítő dologról beszélünk. Ebben az esetben sürgősen indokolt a rontáslevétel, hogy újra normális életet élhessünk.

Amikor folyamatosan azt érezzük, hogy összeesküdött ellenünk az egész világ, - a családunk, a barátaink, a munkatársaink, sőt még a bolti eladó is- hogy nekünk soha semmi nem sikerül, bármibe is fogunk bele, annak sosem lesz jó a vége, nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy valamikor valaki rontást küldött ránk.

Érdemes minél előbb megkeresni egy hiteles szakembert és segítséget kérni tőle, hogy a rontás levétele után újra élhessünk szorongás, félelem és fóbiák nélkül.

Bár a rontáslevételt hozzáértő személy végzi, ne feledjük, hogy ránk is szükség van a sikerességéhez. Az örökös panaszkodás, az önsajnálat és a düh nem segít! Hinnünk kell abban, hogy megérdemeljük és méltók vagyunk a jóra, az univerzum és embertársaink szeretetére, a világmindenség kiapadhatatlan ajándékaira!

 

Hívjon most!
0690602902

Ha többet is olvasnál a rontáslevételről, kattints ide!


2017. November 30. · Kirilla
 
Rontáslevétel, hogy megszabadulj a béklyóidtól
Feb 30

Rontáslevétel, hogy megszabadulj a béklyóidtól

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy úgy érezte, betelt a pohár, hiszen hetek, hónapok, talán már évek óta rosszul mennek a dolgai, mindenben a...
Rontáslevétel, vagy átoklevétel
Jan 30

Rontáslevétel, vagy átoklevétel

Az átok egy egyszeri dolog. Szinte mindenkivel megesett már, hogy dühében elátkozott valakit, amit másnapra már meg is bánt. Ez is tud...
DEVELOPER BAR