Jóslás igen vagy nem – válaszok a kérdéseidre

Amikor egy adott problémádra nem a bonyolult válaszokat keresed, akkor a jóslás igen vagy nem segíthet neked ebben, hiszen világos és nyílt...

Amikor egy adott problémádra nem a bonyolult válaszokat keresed, akkor a jóslás igen vagy nem segíthet neked ebben, hiszen világos és nyílt kérdésre egyszerű és tömör válasz kaphatsz!

Az egyszerű kérdésekre az egyszerű válaszokat kérhetjük jóstól, és ha valamicskét konyítunk egy jós eszközhöz, például a kártyához, akkor a jóslást mi magunk is elvégezhetjük. Azonban, aki nem bízik magában meg a „jós tudományában”, annak érdemes segítséget kérnie egy hiteles jóstól.

A jóslás igen vagy nem lényegében egy konkrét, határozottan és pontosan megfogalmazott kérdésre érkezett válasz. Nagyon lényeges, hogy ne körülírt, túlbonyolított kérdésben gondolkozz, még, ha a fejedben milliónyi gondolat is cikázik, hanem tömören és lényegre törően fogalmazz!

A másik nagyon fontos dolog, hogy a kérdés feltevése előtt tisztítsd ki az elméd, ne legyenek más gondolataid, hanem csak a kérdésedre koncentrálj, és tudd, hogy a kapott válasz az univerzumtól jön és neked szól!

Légy lélekben felkészült a kapott válaszra, még akkor is, ha esetleg az nincs az ínyedre. A jóslás segítségével minden esetben megkapod a válaszokat, de hogy mit kezdesz a kapott információkkal, az már teljesen rajtad áll! Bár egy jó jós nem engedi el a kezedet, segít megérteni és feldolgozni a kapott üzeneteket, de a „hogyan”-t és a „miként”-et neked kell kidolgoznod!

A jóslás igen vagy nem nagyon jól működik a szerelmi kérdésekben is, hiszen ebben a témában számtalan olyan kérdés foglalkoztatja az embereket, amelyekre a válasz egyértelmű „igen” vagy „nem”. Amennyiben ilyen jellegű problémád, valamint egyértelmű, határozott és jól megfogalmazott kérdésed van, akkor ne habozz, keress fel egy jóst és kérd a segítségét minél előbb, hogy ne éld tovább mindennapjaidat a megkeserítő kérdéseiddel!


2017. December 29. · Kirilla
 
Jóslás igen vagy nem válasszal
Apr 29

Jóslás igen vagy nem válasszal

Különösen nehezek azok az élethelyzetek, amelyekben fontos döntést kell hoznunk. Ilyenkor azt kívánjuk, hogy bárcsak előre tudnánk szaladni az időben, és meg tudnánk nézni, hogy milyen következményekkel járt a korábbi választásunk.
Élő telefonos jóslás
Sep 29

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
DEVELOPER BAR