Szerelmi jóslás igen nem

A szerelem egy olyan érzés, ami a fellegekbe repít, ami szárnyakat ad nekünk, hiszen ez a romantikus emóció az egyik legerőteljesebb érzés, amit...

A szerelem egy olyan érzés, ami a fellegekbe repít, ami szárnyakat ad nekünk, hiszen ez a romantikus emóció az egyik legerőteljesebb érzés, amit valaki érezhet, ugyanakkor általa élhetjük meg a legnagyobb szenvedéseket is. Egy ismert pszichológus szerint "Az intenzív, szenvedélyes szerelem ugyanazt a rendszert használja az agyban, amely akkor aktiválódik, amikor valaki drogfüggővé válik", vagyis, röviden összefoglalva, akár függővé is válhatunk a szerelemtől.

A szerelmi jóslás igen nem segít a magányosaknak, a szerelemre vágyó személyeknek, de azoknak is, akik párkapcsolati gondokkal küszködnek, vagy, akik szeretnék még jobbá, szebbé tenni a szerelmi életüket.

Akik úgy érzik, hogy nem találták meg még az igazit, azok számára is segítség lehet a szerelmi jóslás igen nem, hiszen az üzenetek által megérthetik mit, miért és hogyan kellene, vagy nem kellene tenniük, illetve az útmutatások segítségével könnyebben a tettek mezejére léphetnek.

Nagyon fontos, hogy a szándék, az akarat tiszta és őszinte legyen, kitisztult, egyéb gondolatoktól mentes elmével járulj a jós elé, és most csak arra a problémára koncentrálj, ami jelen pillanatban foglalkoztat. Amennyiben elméd jobbra-balra csapong, és még te sem vagy tisztában azzal, hogy tulajdonképpen mit is szeretnél, milyen kérdéseid vannak, akkor hogyan várhatnád el, hogy a válaszok egyértelműek, tiszták és konkrétak legyenek?

Érdemes, hogy feltegyél magadnak néhány olyan kérdést, amelyek megválaszolása segít, nemcsak neked, hanem a jósnak is, hogy tiszta és érthető kérdésekkel járuljon az univerzum elé.

Amikor már tisztáztad magadban, hogy mit akarsz elérni a szerelmi jóslás igen nem által, amikor biztosan tudod, hogy lezártad magadban előző kapcsolataid, hogy nem az ex-szerelmed keresed mindenki másban, hogy valóban vágysz egy igazi társra, kapcsolatra, akkor nyisd ki a szemed, elméd, a szíved és keress bizalommal!

Együtt, és az univerzum segítségével, megtaláljuk a válaszokat a kérdéseidre, és az üzenetek által, az útmutatásaim segítségével ráléphetsz arra az útra, ami elhozza számodra a szeretetet, a nagy Ő-t és a várva várt boldogságot, párkapcsolatot!


2017. December 29. · Kirilla
 
Élő telefonos jóslás
Sep 29

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
Átok jelei
Sep 29

Átok jelei

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése,...
DEVELOPER BAR