Szerelmi kötés felbontása.

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben veled? Nem érsz el sikereket a munkaterületeken, nem találsz társra, elkerül a szerelem, vagy nem tudsz kilépni...

Úgy érzed, hogy valami nincs rendben veled? Nem érsz el sikereket a munkaterületeken, nem találsz társra, elkerül a szerelem, vagy nem tudsz kilépni egy rossz kapcsolatból, esetleg folyamatosan párkapcsolati gondjaid vannak? Ez utóbbiaknál, nagy a valószínűsége annak, hogy szerelmi kötés áldozata vagy.

Ilyenkor sürgősen fel kell keresned egy jóst, és kérned kell a szerelmi kötés felbontását. Azért tanácsolom a szakembert, és nem a világhálón fellelhető tanácsok, praktikát egyikét, mert a szerelmi kötés felbontása az energiák áramoltatásról szól, amihez nem elég csak a leírt rituálék alkalmazása és elvégzése.

A másik fontos dolog, hogy csak arra gondolj, amit el szeretnél érni! Legyenek tiszták a gondolataid, őszinték a szándékaid és a szerelmi kötés felbontása sikerrel végződik.

A jós tudja mit és hogyan kell tenni, érti az energiák áramoltatását, ezáltal segít neked, hogy megszabadulj a béklyóban tartó kapcsolatodból.

Azonban nagyon fontos, hogy lélekben is légy felkészülve a változásokra, hiszen életed mostantól teljesen más irányt vesz. A hiteles jós ugyan nem engedi el a kezedet és segít útmutatásaival, de a mindennapok megélése, a cselekvés a te kezedben van!


2017. December 29. · Kirilla
 
Szerelmi kötés felbontása
Oct 29

Szerelmi kötés felbontása

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy beszélhetünk-e egyáltalán szerelmi kötésről? Pedig erre a válasz nagyon egyszerű és egyértelmű, hiszen...
Szerelmi kötés felbontása
Nov 29

Szerelmi kötés felbontása

A szerelmi kötés, mint a mágia eszköze, nem csak rituálékról szól, hanem az energiák áramlásáról, áramoltatásáról. Amennyiben úgy...
DEVELOPER BAR