Sorselemzés jóslás

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a jóslás és sorselemzés ugyanazt jelentik, hogy nincs különbség közöttük. Ez így téves, azonban a kettőt...

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a jóslás és sorselemzés ugyanazt jelentik, hogy nincs különbség közöttük. Ez így téves, azonban a kettőt együttesen használva, vagyis a sorselemzés jóslás igencsak hatékonyan működik.

A sorselemzés segítségével feltárhatjuk valaki személyiségét, megtudhatjuk milyen életfeladattal jött, milyen képességekkel, adottságokkal rendelkezik, ugyanakkor betekintést nyerünk a múltjába, jelenébe, jövőjébe. Nemcsak megmutatja, hogy valaki hol tart fejlődésben a bevállalt úton, hanem segít feltárni azokat az akadályokat is, amelyek gátolja abban, hogyan haladjon a választott úton. Ugyanakkor megtalálja általa a megoldáshoz szükséges útmutatókat is.

Értelemszerűen, a jóslásnál is látjuk a múltat, a jelent és a jövőt, azonban ez utóbbi adott élethelyzetek megértésével, áttekintésével, a jövő kérdéseivel foglalkozik főként.

Amikor valaki elakad egy élethelyzetben és fogalma sincs hogyan tovább, nem találja a kiutat az adott szituációból, akkor érdemes a jóslás sorselemzést kérni megbízható szakértőtől, hogy egy rossz pillanatban megtett, elhamarkodott döntéssel ne tegyen tönkre egy életet.

A sorselemzés jóslás megmutatja döntéseink lehetőségeit, de veszélyeit és következményeit is, így mindezek ismeretében könnyebben meg lehet hozni a helyes döntést. A szakértő tarsolyába olyan „segédeszközök” vannak, amelyek segítségével üzenetek „érkeznek” és amelyeket a jós majd lefordít, tolmácsolja a kérdező felé.

Egy ilyen eszköz lehet a jóskártya, amelynek segítségével megválaszolásra kerülnek kérdéseink. Ugyanis segítségükkel meg lehet szerezni azokat az információkat, amelyeket a szellemvilág küld a feltett kérdésekkel kapcsolatban. A jós értelmezi az üzenetet és érthetően, őszintén tovább adja a kérdezőnek.

A sorselemzés jóslásban használt kártyák segítségével, bármilyen feltett kérdésre megérkezik a válasz. Legyen szó szerelmi, családi, munkahelyi, anyagi gondokról, érdemes segítséget, útmutatást kérni. Hiszen az élet minden területén fontos, hogy jó döntéseket hozzunk, ugyanakkor át is lássuk a tetteink következményeit.

A sorselemzés jósláskor, a jós feladata csupán az út feltárása, megmutatni a döntések következményeit, de nem befolyásolhatja, és nem mondhatja meg senkinek, hogy milyen döntést hozzon!

Azonban azt sosem szabad elfelejteni, hogy minden probléma megoldható, és minden élethelyzetből van kivezető út!

 

Hívjon most!
0690602902


2018. February 20. · Kirilla
 
Élő telefonos jóslás
Sep 20

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
Átok jelei
Sep 20

Átok jelei

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése,...
DEVELOPER BAR