A természetfeletti erők hatása az életünkre

Nehéz szavakkal körülírni, mennyire csodálatos hely a világunk. Pedig sokan nem is sejtik, hogy mi van a színfalai mögött… Régóta ismert...

Nehéz szavakkal körülírni, mennyire csodálatos hely a világunk. Pedig sokan nem is sejtik, hogy mi van a színfalai mögött…

Régóta ismert tény, hogy létezik egy szemmel nem látható dimenzió. Ezt persze sokan még nem hiszik el, de ezzel nincsen semmi gond. A természetfeletti erők megismerésére csak az egyéni fejlettség függvényében kerülhet sor.

Felesleges bárki másnak erőltetni az angyalokkal, démonokkal és egyéb entitásokkal történő ismerkedést. Ebből úgyis csak konfliktus, illetve még nagyobb ellenállás származik. Mindenki csak a saját fejlődéséért lehet felelős!

Nem titok, hogy vannak olyan emberek, akik sosem akarnak majd ezzel a témával foglalkozni. Ez nem azt jelenti, hogy ők alacsonyabbrendűek lennének azoknál, akik már érdeklődnek a fizikai világon túli események és lények iránt.

A természetfeletti erők érzékelése nem könnyű. Mivel különleges, veleszületett képességekkel rendelkezek, ezért én tudok kapcsolódni a fizikai szinten túli világgal.

Valójában rengeteg gyakorlással mindenki képes lehet arra, hogy érzékelje a fizikai testtel nem rendelkező lényeket. Ez az élmény egyben csodálatos és félelmetes. Nagyon elővigyázatosnak kell lenni, ha valaki erre adja a fejét. Kezdetben mindenképpen jobb egy nagy tapasztalattal rendelkező ember segítségét kérni.

A pozitív szándékkal bíró lények szívesen adnak útmutatást, ha valaki feltesz nekik egy kérdést. Persze képesnek kell lenni a válaszra való megnyílásra is. Figyelembe kell venni, hogy a természetfeletti erők nem feltétlenül azt mondják, amit a kérdező hallani szeretne. Ennélfogva csak akkor szabad nekik kérdéseket feltenni, ha az illető bármilyen válaszlehetőséget el tud fogadni.

Én szívesen segítek a közvetítésben, hiszen már gyerekkorom óta hallom a szellemeket. Kezdetben nem volt könnyű a nekik való megnyílás, de végül sikerült! Azóta tudom támogatni a hozzám forduló embereket a céljaik elérésében.

Bátran keressen fel, ha tanácsra van szüksége! Nálam többféle szolgáltatás közül tud választani. Kínálok többek között szellemidézést, rontáslevételt, lélekharmonizációt, szerelmi jóslást és pénzmágiát.

Hívjon fel minél hamarabb telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket! Ígérem, hogy feledhetetlen élményben lesz része, ha a természetfeletti erők megismerése mellett dönt.

 
Hívjon most!
0690602902

2018. February 21. · Kirilla
 
Élő telefonos jóslás
Sep 21

Élő telefonos jóslás

Napjainkban, amikor a technika és a technológia világa hódít az élet minden területén, könnyen eljuthatunk egyik pontból a másikba, gyorsan és...
Átok jelei
Sep 21

Átok jelei

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése,...
DEVELOPER BAR