Szerencsére van gyógyír a szerelmi bánatra

Régebben a házasságok a sírig tartottak, ezért az embereknek csak ritkán kellett megízlelniük a szakítás fájdalmát. Mostanra azonban átalakult a világ. Manapság már az a természetes, hogy nem egyetlen partner mellett éljük le az egész életünket.

Sokat lehetne vitatkozni azon, hogy ez jó vagy sem. Viszont egy biztos: a kapcsolatok törékenysége miatt egyre többen kíváncsiak arra, hogy van-e a szerelmi bánatra gyógyír.

Már több, mint 20 éve segítem jósnőként a hozzám forduló embereket, ezért jól tudom, hogy mennyi bánatot tud okozni egy szakítás vagy egy válás.

A gyászoló személyeknek már az is nagy segítséget jelent, ha az Univerzum támogatásával választ kapnak az őket érdeklő kérdésekre. Így kiderül, hogy milyen irányba kell elindulniuk, ha újra boldogok szeretnének lenni. Egyértelművé válik, hogy milyen életleckét kell megtanulniuk a szakítás segítségével. A szerelmi bánatra gyógyír lehet az is, ha kiderül, hogy mikor érkezik a következő partner.

Egy szakítás után nem csupán a szerelmi jóslás lehet hasznos, hanem az oldás is. Így végre megszűnhet az eszeveszett vágyódás a volt partner iránt. Mindkét fél képessé válhat arra, hogy köszönetet mondjon a másiknak azokért a dolgokért, amiket a párkapcsolatban kapott. Így a volt szerelmesek búcsút vehetnek egymástól és új életet kezdhetnek.

Jósnőként abban tudok segíteni, hogy a szenvedők gyógyírt találjanak a szerelmi bánatukra. Végre nem fogják annyira sérültnek, elveszettnek és magányosnak érezni magukat. Képesek lesznek önmaguk felé fordulni, és felfedezik, hogy milyen lehetőségeket tartogat még magában az életük. Kevesen gondolnak bele abba, hogy a szakítás nem csupán valaminek a végét, hanem valaminek a kezdetét is jelenti. Így hát mindenkinek új fejezetet kell nyitnia az életében, miután megtalálta a gyógyírt a szerelmi bánatára.

Én az Univerzum üzenetének közvetítésével tudom megkönnyíteni a hozzám fordulók dolgát. Ha Ön is nemrégiben esett át egy szakításon vagy váláson, akkor forduljon hozzám bizalommal! Segítek, hogy a sok szenvedés után végre jobban érezhesse magát.


2019. March 10. · Kirilla
 
Jóslás nőknek
Apr 10

Jóslás nőknek

A női életútnak megvannak a maga szépségei és nehézségei. A kihívások miatt a hölgyeknek sokszor van szükségük iránymutatásra az Univerzumtól. Médiumként szívesen közvetítem az égi üzeneteket a hozzám fordulóknak.
Szerelmi kötés a kapcsolatok megerősítéséhez
Apr 10

Szerelmi kötés a kapcsolatok megerősítéséhez

Úgy érzi, hogy a mágia segítségére van szüksége a szerelmi élete boldogabbá tételéhez? Akkor lehet, hogy a szerelmi kötés megoldja a problémáját.
DEVELOPER BAR