Tényleg segítenek a szerelmi praktikák?

Ha nem elégedett a szerelmi életével, akkor már biztosan elgondolkodott azon, hogy vajon megoldhatná-e a problémémáit a szerelmi praktikák segítségével.

Jósnőként már rengeteg ember élettörténetét hallgattam meg. Jól tudom, hogy mennyire nehéz harmonikussá tenni egy párkapcsolatot, de hiszek abban, hogy kisebb-nagyobb erőfeszítéssel a mai világban is sikerülhet elérni ezt a célt.

Az általam ismert szerelmi praktikák a lélek szintjén hatnak. Érthető, hogy ez a megoldás sokak szemében idegennek tűnik, hiszen a mai világban inkább azokhoz a módszerekhez vagyunk hozzászokva, amik gyakorlati eszközökkel állítanak helyre egy kapcsolatot.

Például a lélekharmonizáció segítségével képes vagyok megszüntetni azokat a lelki blokkokat, amelyek Ön és kedvese között állnak. Ennek köszönhetően remélhetőleg a fizikai világban is sor kerül az egyesülésükre. A kezelés után mind a ketten kiegyensúlyozottabbá válnak, ami jó hatással lesz a kapcsolatukra is.

A szerelmi kötés használata akkor célravezető, ha Ön meg akar vele erősíteni egy már meglévő kapcsolatot. De ugyanakkor nem érdemes olyan személyeket magához láncolnia, akik nem akarnak Öntől semmit, mert ezzel rengeteg szenvedést okoz magának és a másiknak is.

A szerelmi oldásra akkor van szükség, ha Ön el szeretne engedni valakit, aki régebben fontos szerepet játszott az életében. A segítségével könnyebbé válik a másik szabadon engedése, ezzel együtt pedig megnyílik az út egy másik személy befogadására.

A szerelmi jóslás abban az esetben való Önnek, ha választ szeretne kapni a jövőjét érintő kérdésekre. Forduljon hozzám bizalommal, ha a megfelelő információk birtokában jobbá szeretné tenni a szerelmi életét!

Már 20 éve foglalkozom jóslással, ezidő alatt pedig hatalmas tapasztalatra tettem szert. A leggyakrabban a fentebb említett szerelmi praktikák miatt fordulnak hozzám az emberek.

Bizton állíthatom Önnek, hogy a lélekharmonizáció, a szerelmi kötés, az oldás és a jóslás működik. Hívjon bátran, ha készen áll arra, hogy jobbra fordítsa az életét az Univerzum segítségével!

 

Hívjon most!
0690602902


2019. March 10. · Kirilla
 
Jóslás nőknek
Apr 10

Jóslás nőknek

A női életútnak megvannak a maga szépségei és nehézségei. A kihívások miatt a hölgyeknek sokszor van szükségük iránymutatásra az Univerzumtól. Médiumként szívesen közvetítem az égi üzeneteket a hozzám fordulóknak.
Szerelmi kötés a kapcsolatok megerősítéséhez
Apr 10

Szerelmi kötés a kapcsolatok megerősítéséhez

Úgy érzi, hogy a mágia segítségére van szüksége a szerelmi élete boldogabbá tételéhez? Akkor lehet, hogy a szerelmi kötés megoldja a problémáját.
DEVELOPER BAR