Eljött az ideje a spirituális ébredésnek

Biztosan Ön is észrevette már, hogy hatalmas változások történnek a bolygónkon. A fejlődés elképesztő ütemben zajlik...Ez az állítás a lélek szintjére is igaz, hiszen az emberek egyre tudatosabbá válnak. A spirituális ébredés hatására rengetegen eszmélnek rá arra, hogy nem véletlenül vannak a Földön.

Igen ám, de a fejlődés lelki szempontból sem egyszerű. Nagyon nehéz az olyan kérdésekre válaszolni, mint hogy például mi a küldetésünk. Azt is sokan szeretnék megtudni, hogy hogyan találkozhatnának azokkal az emberekkel, akiknek a segítségével felgyorsulhatna a fejlődésük.

Egyesek azt hiszik, hogy a sprirituális ébredést követően majd könnyebb lesz az életük, de ez nem feltétlenül igaz. A leckék elsajátítása bonyolult, a fejlődés kényszere pedig elképesztő ütemet diktál...

A gyorsaság nagyon megterhelő a lelkünknek, de igyekezzünk a dolgok jó oldalát nézni! A rohamos ütemű változásoknak hála bőven van arra alkalmunk, hogy a saját elképzeléseinknek megfelelően alakítsuk ki az életünket.

Régebben sokkal lassabban fejlődött a világ, ezért az emberek nem igazán voltak képesek szintet lépni. A környezetük nagyjából ugyanolyan volt a halálukkor, mint amilyen a megszületésükkor. Mivel az életük szinte kizárólag a túlélésért folytatott harcról szólt, ezért nem jutott ki nekik az a luxus, hogy a spirituális ébredéssel foglalkozzanak.

Ezzel szemben a mi életünk már nagyon kényelmes. Nem kell félnünk az éhezéstől, a járványoktól, a betegségektől és az egyéb sorscsapásoktól. A technika fejlődésének hála egyre több szabadidőnk van. Így – az őseinkkel ellentétben – nekünk bőven marad arra energiánk, hogy a saját lelki életünkkel foglalkozzunk.

Jósnőként azt tapasztalom, hogy egyre többen mutatnak érdeklődést a szemmel nem látható világ iránt. Nagyon sokan szeretnének kapcsolatba lépni az Angyalokkal, a Felemelkedett Mesterekkel és az egyéb entitásokkal.

Mivel én kapcsolatban állok a fentebbi dimenziókkal is, ezért szívesen csatornázom a tőlük érkező üzeneteket. Ügyelek arra, hogy minél tisztább legyen az elmém, a szívem és a lelkem. Így igen pontosan le tudom fordítani az entitásoktól érkező üzeneteket.

A sprituális ébredés hatására egyre többen gondolják úgy, hogy a jövőjük nincsen kőbe vésve. Megfelelő szintű tudatossággal, illetve a lelki blokkok oldásával igenis meg lehet változtatni a jövendőt.

Ehhez azonban nem árt egy jósnő segítsége, hiszen így könnyebben fel lehet térképezni a jövő ösvényeit. És így már könnyebb annak az eldöntése is, hogy melyik irányba induljunk el...

Jósnőként szívesen segítek a hozzám forduló embereknek a kérdéseik megválaszolásában. Hiszem, hogy nem érdemes hosszú évekig szenvedni a problémák miatt, ha egy kis külső segítséggel meg lehetne oldani a gondokat. Így hát érdemes nekem feltenni azokat a kérdéseket, amelyek már régóta nyomják az emberek lelkét...

 

Hívjon most!
0690602902


2019. April 26. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 26

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 26

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
DEVELOPER BAR