Téged is rabul ejt a misztikum...

Talán Te is ráébredtél már arra, hogy a világunk sokkal több annál, mint amit látunk belőle. A misztikum mindent átsző, ezért nem árt, ha tisztában vagy a láthatatlan világ törvényeivel.Sajnos az iskolában nem tanulhattál erről, pedig ez hasznos lett volna, hiszen így jobban ki tudnál igazodni a lélek útvesztőjében. Még szerencse, hogy a titkos tudáshoz más úton is hozzájuthatsz...

Jósnőként már gyerekkorom óta kapcsolatban vagyok a Misztikum világával. A kezdetektől fogva hallom a szellemek hangját, de sokáig elzárkóztam a velük való kommunikálástól. Aztán egyszercsak megtört a jég és megengedtem magamnak, hogy igazán odafigyeljek a szellemi entitásokra.

Azóta rengeteget tanultam tőlük és folyamatosan fejlesztem magamat. A képességeimet arra használom, hogy segítsek a hozzám forduló embereknek. Jelenleg jósnőként, médiumként, látnokként és gyógyítóként dolgozom.

Sokan kérdezik meg, hogy pontosan milyen típusú jóslással foglalkozok. Ezzel kapcsolatban nincsen semmilyen megkötés, tehát az ügyfeleim bármilyen témában tehetnek fel kérdéseket. Én pedig kapcsolatba lépek a Misztikum világával és rövid időn belül közvetítem az Univerzum üzenetét.

Rengetegen keresnek meg párkapcsolati problémákkal, amelyeket én a szerelmi kötés, az oldás, a lélekharmonizáció vagy a rontáslevétel segítségével orvoslok.

A mágia és a varázslás témája is közel áll hozzám. Kizárólag fehér mágiával foglalkozok, ezért kérlek csak akkor keress meg, ha tiszták a szándékaid.

Számtalan más módon (kártyavetés, tértisztítás, szellemidézés, reiki stb.) is tudok Neked segíteni, amennyiben érdekelnek a misztikum titkai. Keress meg a 06 90 888 448-as telefonszámon, ha iránymutatást szeretnél kérni az Univerzumtól!

 

Hívjon most!
0690602902


2019. April 26. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 26

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 26

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
DEVELOPER BAR