Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.

A látomások jelentőségét sem vonhatjuk kétségbe. Ha álmunkban vagy meditáció közben érzékelünk valamit, annak bizony mindig oka van.

Megesik, hogy az Angyalok vagy a Lelki Vezetőink szeretnének figyelmeztetni minket valamire. De persze az is lehet, hogy a saját tudatalattink állítja elő ezeket a képeket.

Fontos, hogy a látomásokat és a jeleket ne szó szerint, hanem inkább szimbolikusan értelmezzük. Vizsgáljuk meg minden egyes apró részletüket, mert csak így deríthetjük ki, hogy az Égiek milyen üzeneteket próbálnak meg rajtuk keresztül közvetíteni.

Nagyon gyakori, hogy valaki a szíve mélyéből fakadóan vágyik valamire, ezért aztán rengeteget álmodozik a beteljesüléséről. Ennek következtében aztán egyre több olyan jelet észlel, ami szerinte arra utal, hogy a vágya meg fog valósulni.

Sajnos ebben az esetben nincsenek jó híreim. Nem biztos, hogy a jelek azért bukkannak fel, mert közeledik a beteljesedés időpontja. A jelenség oka néha csupán a fókuszálás... Ugyanis minél inkább odafigyelünk valamire, annál többször fogunk ezzel kapcsolatos jeleket látni. Például ha állandóan a szerelmünkre gondolunk, akkor nagyon sokszor veszünk majd észre olyan dolgokat, amelyek rá emlékeztetnek minket.

Viszont van egy olyan eset, amikor a megérzésekre tényleg nagyon érdemes odafigyelnünk. Ha azt tapasztaljuk, hogy látszólag ok nélkül félünk vagy idegenkedünk valamitől, akkor legyünk nagyon óvatosak! A zsigeri megérzések gyakran arra próbálnak minket figyelmeztetni, hogy legyünk elvigyázatosabbak.

Tapasztalataim szerint az Angyalok rengeteget tudnak segíteni a jelek, a látomások és a megérzések értelmezésében. Éppen ezért érdemes velem kapcsolatba lépni, ha valaki tudni szeretné, hogy pontosan mit akar neki üzenni az Univerzum.

Mivel én közvetlen összeköttetésben állok az Égi Segítőkkel, ezért meg tudom kérdezni tőlük, hogy a segítségre vágyó embernek pontosan mit kell tennie az adott helyzetben. Az Angyalok mindig azt felelik, amire a kérdezőnek éppen szüksége van.

Szerintem nem jelent problémát, ha valaki gyakran lát jeleket és látomásokat. Ez „csupán” annak a jele, hogy az illető szoros összeköttetésben áll az Univerzummal. Meg kell becsülni ezt az ajándékot, és lehetőleg minden nap erősíteni kell a kapcsolatot imák, meditációk és hálagyakorlatok segítségével.

Így az Élet titkai egyre jobban feltárulnak, a megérzések pedig egyre élesebbé és megbízhatóbbá válnak. Az embert elönti a nyugalom, és érzi, hogy minden az Isteni Rend szerint halad...

Persze nincs semmi baj azzal sem, ha valaki még nem érte el ezt az állapotot. Az ilyen lelki viharok közepette nagyon jól jön egy olyan támasz, aki képes pontosan közvetíteni az Égiek Üzenetét a látomásai és a megérzései segítségével.

Éppen ezért azt ajánlom az Utat keresőknek, hogy forduljanak hozzám a kérdéseikkel! Én szívesen közvetítem, hogy mit üzennek nekik az Angyalok!

 

Hívjon most!
0690602902


2019. May 07. · Kirilla
 
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 07

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
Rossz megérzések –kell-e hallgatnod rájuk?
May 07

Rossz megérzések –kell-e hallgatnod rájuk?

A rossz megérzések mindig üzennek valamit, ezért nagyon figyelj oda rájuk! Nem véletlenül vagy szomorú, mérges, csalódott vagy ideges – ezek az érzelmek mindig egyfajta iránytűként szolgálnak, és megmutatják Neked, hogy éppen mit kell tenned.
DEVELOPER BAR