Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!

Először is, gondoskodj róla, hogy senki se zavarjon meg Téged a rituáléban. Menj oda az ablakhoz és keresd meg a szemeddel a Holdat! Próbálj meg egy kicsit ráhangolódni, és üdvözöld úgy, mintha egy régi ismerősödet látnád.

Ezután köszönd meg neki azokat a dolgokat, amikért már most is hálás vagy az életedben. Mondd el, hogy milyen vágyaid megvalósításához kéred még a segítségét. A telihold varázslatot csak akkor végezd el, ha tiszták a szándékaid, és senkinek sem kívánsz vele rosszat.

Mondd el a Holdnak, hogy milyen céljaid vannak még az életben. Kérd meg, hogy a végtelenül áradó energiájával támogasson Téged a vágyaid megvalósításában.

A telihold varázslat akkor lesz igazán hatékony, ha pontosan körülírod, hogy mit szeretnél. (Például ne csupán azt mondd a Holdnak, hogy „több pénzt akarok”, hanem azt is sződd bele a mondandódba, hogy pontosan mekkora összegre van szükséged! Határozd meg azt is, hogy mikorra kell a pénz, illetve hogy milyen úton szeretnél hozzájutni.)

Ha szeretnéd, akkor szívesen segítek Neked a telihold varázslat elvégzésében, mert nekem már nagy tapasztalatom van ezen a téren. Hívj fel, ha meg akarod tapasztalni a mágiában rejlő erőt!

 

Hívjon most!
0690602902


2019. May 17. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 17

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Rossz megérzések –kell-e hallgatnod rájuk?
May 17

Rossz megérzések –kell-e hallgatnod rájuk?

A rossz megérzések mindig üzennek valamit, ezért nagyon figyelj oda rájuk! Nem véletlenül vagy szomorú, mérges, csalódott vagy ideges – ezek az érzelmek mindig egyfajta iránytűként szolgálnak, és megmutatják Neked, hogy éppen mit kell tenned.
DEVELOPER BAR