Rossz megérzések –kell-e hallgatnod rájuk?

A rossz megérzések mindig üzennek valamit, ezért nagyon figyelj oda rájuk! Nem véletlenül vagy szomorú, mérges, csalódott vagy ideges – ezek az érzelmek mindig egyfajta iránytűként szolgálnak, és megmutatják Neked, hogy éppen mit kell tenned.

Ez persze nem könnyű, hiszen a társadalom Téged is arra nevelt, hogy ne figyelj oda túlzottan az érzelmeidre, hanem ehelyett inkább a feladataiddal foglalkozz. Manapság a teljesítmény jobban számít, mint az, hogy hogyan érzed magadat, ezért az eredmények elérése érdekében meg kell tanulnod elnyomnod az érzelmeidet...

Ennek a hatására sajnos egyre magasabbá válik az ingerküszöböd. Talán már a szemed sem rebben akkor, ha az utcán egy kisebb atrocitást látsz, hiszen ehhez már hozzá vagy szokva. Szinte már észre sem veszed, hogy milyen negatív érzelmeket ébresztettek Benned a látottak...

Így hát a rossz megérzéseidet is hajlamos vagy a kényelem érdekében szőnyeg alá söpörni, pedig foglalkoznod kellene velük, ha nem akarsz bajba kerülni.Mit tegyél, ha rossz megérzésed van?

Ha úgy érzed, hogy nem szabad elmenned valahová, akkor ne menj! Lehet, hogy az Égiek éppen valamilyen nagy veszélytől akarnak megóvni.

Az sem véletlen, hogy például nem szimpatikus Neked egy személy. Ilyenkor inkább kerüld el őt a saját testi és lelki épséged védelme érdekében.

Bár mások szemében talán luxusnak tűnhet, hogy a rossz megérzéseidhez igazítod az életedet, de hidd el, hogy ennyi jár Neked! Utólag úgysem tud senki sem kárpótolni azért, ha valami negatív dolog történik Veled a belső hangod figyelmen kívül hagyása miatt.

 

Jóslás a rossz megérzések esetén

Ha aggodalommal tölt el a jövő gondolata, akkor az is nagy segítséget jelent, ha tudsz beszélni valakivel, aki képes előre látni, hogy mi fog történni.

Mivel én jósnőként fel tudom tenni a kérdéseidet a Felsőbb Szférának, ezért képes vagyok eloszlatni a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat.

Hívj fel telefonon, és mondd el, hogy mi nyomja a szívedet! A rossz megérzések mindig jeleznek valamit. Együtt utánajárhatunk annak, hogy mit kell tenned ebben a helyzetben...

 

Hívjon most!
0690602902


2019. May 18. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 18

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 18

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
DEVELOPER BAR