Jósálmok – mennyire szabad hinned nekik?

Álmodtál valami olyat, ami szerinted a jövőt mutatta meg? Ebben az esetben óvatosságra intelek...

A jósálmok általában nem válnak valóra a hétköznapi életben, bár sokszor tényleg nagyon életszerűnek tűnnek. Jósnőként az a tapasztalatom, hogy az Univerzum inkább „csak” üzeneteket akar közvetíteni a segítségükkel.

Ha álmodtál valami különlegeset, akkor gondolkodj el azon, hogy mit jelezhetett a látomás! Mivel minden egyes apró részlet számít, ezért legyél nagyon figyelmes. Ha szükséges, akkor írd le a jósálmok összes mozzanatát egy papírlapra. Érdemes venned egy álomnaplót is erre a célra, mert így később sem fogod elfelejteni a részleteket.

Lehetőleg rögtön a felébredés után jegyezd le az álmaidat, mert ekkor még nagyon friss az emlékük. Előnyös, ha az álomnaplót és a tollat már előre odakészíted az ágyad mellé. Így könnyebben megfejtheted, hogy mit akartak Neked üzenni a segítőid...

Én azt gondolom, hogy a jósálmoknak van jelentőségük, és érdemes rájuk odafigyelned, mert rajtuk keresztül az Univerzum beszél hozzád! Ám ugyanakkor ne gondold, hogy az álomban látott dolgok biztosan megtörténnek majd veled a való életben is, mert erre nincs semmilyen garancia.

 

Hívjon most!
0690602902


2019. June 03. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 03

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 03

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
DEVELOPER BAR