Mágia és varázslás a 21. században

A mágiát lehet szeretni vagy utálni, de annyi mindenesetre biztos, hogy ez a téma senkit sem hagy hidegen. De miért vált ki ennyire heves érzelmeket az emberekből a varázslás..?

Meggyőződésem, hogy a lelke mélyén mindenki szeretne hinni a mágiában. Viszont vannak, akiket már alaposan megtörtek az élet megpróbáltatásai. Ők általában haraggal, sértettséggel és keserűséggel reagálnak, ha valaki a mágiáról beszél nekik. Másrészről viszont mindig léteznek majd olyan emberek, akikben él a remény, és akik elhiszik, hogy varázslat rejtőzik minden dolog mélyén.De mégis mi a mágia?

A mágia az energiák befolyásolásának művészete. Varázslatnak pedig „csupán” azt nevezzük, amire eddig még nem talált magyarázatot a modern tudomány...

Ha jobban belegondolunk, akkor egy középkori ember szemével nézve a mai világ nagyon is mágikusnak tűnik. Például néhány száz évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt a telefonálás, az internetezés vagy éppen az autózás. Ha közénk tévedne egy ember a régmúltból, akkor biztosan mágikusnak látná a mindennapjainkat.

Ennek megfelelően valószínűleg mi is el lennénk képedve, ha bepillantást nyerhetnénk abba, hogy milyen lesz egy átlagember élete 100 év múlva.

A magam részéről én abban hiszek, hogy az egész életünket áthatja a mágia. Mivel végső soron minden energiából épül fel, ezért az erők mozgatására ható varázslással tulajdonképpen bármire hatással lehetünk.Mi számít varázslásnak?

Ha a varázslásról van szó, akkor az emberek hajlamosak valamilyen bonyolult szertartásra vagy rituáléra gondolni, pedig ezek nem feltétlenül szükségesek a célok megvalósításához.

Kezdjük talán a legegyszerűbbel. Ha a mágiával akarunk foglalkozni, akkor meg kell tanulnunk, hogy hogyan fordíthatjuk az energiákat a saját előnyünkre.Mit kell tennünk, ha varázsolni szeretnénk?

Már számtalan esetben bebizonyosodott, hogy a gondolatok segítségével képesek vagyunk hatást gyakorolni az életünkre. Ha el akarunk érni valamilyen célt, akkor tehát meg kell tanulnunk a gondolatok megválasztásának művészetét. Például tegyük fel, hogy meg szeretnénk találni a hozzánk illő, romantikus partnert. Ebben az esetben képzeljük el minél többször, hogy hogyan fogunk vele találkozni, hogy mit fogunk együtt csinálni, hogy hogyan érezzük majd magunkat kettesben... Ezzel a gondolatainkat a saját szolgálatunkba állítjuk a célunk elérése érdekében.

A mágia még hatékonyabbá tehető a rendszeres meditálás segítségével. Az interneten számtalan hanganyag közül lehet választani, ezért keressünk egy olyat, amelyik megfelel az ízlésünknek! Az előző példánál maradva nézzük meg valamelyik videómegosztós portálon, hogy találunk-e a szerelem bevonzására vonatkozó hanganyagokat.

A meditálás nem csupán a tökéletes partner megtalálásában fog segíteni, hanem abban is, hogy megtisztítsuk az elménket a zavaró gondolatoktól. Így képesek leszünk sokkal eredményesebben koncentrálni és fókuszálni.

Ha már szóba került a fókuszálás, akkor említsük meg azt is, hogy a mágia gyakorlása érdekében el kell sajátítanunk, hogy hogyan figyeljünk elsősorban azokra a dolgokra, amikből többet szeretnénk kapni a jövőben. Mivel emberként ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy folyamatosan olyan dolgokra vágyjunk, amelyek még nem állnak rendelkezésünkre, ezért változtatnunk kell a gondolkodásunkon. Tudatosan arra kell figyelnünk, ami már eleve jó az életünkben. Sajnos ha a hiányra fókuszálunk, akkor abból fogunk többet kapni a jövőben...

A fentebb elmondott dolgokon túl oldanunk kell a saját lelki blokkjainkat is. Erre azért van szükség, mert hiába teszünk meg mindent a célunk eléréséért, ha közben ezer lelki sérülés hátráltat minket. Meg kell gyógyítanunk magunkat, ha igazán nagy eredményeket szeretnénk elérni a mágiával. Például lehet, hogy hiába vágyakozunk a szerelemre, ha gyerekkorunkban azt láttuk, hogy a szüleink folyamatosan marták egymást. Bár tudatosan vágyunk egy párkapcsolatra, de a tudatalattink óva int minket tőle, hiszen gyerekkorunkban számtalan sebet okozott nekünk a szüleink kudarca. Ilyenkor fel kell oldanunk a lelki blokkjainkat, különben esélyes, hogy a tudatos szándékunk ellenére sem leszünk képesek létrehozni egy boldog párkapcsolatot.

Az is nagyon fontos, hogy testi értelemben igyekezzünk minél „tisztábbak” lenni, mert így hatékonyabban tudjuk befolyásolni az energiákat. Éljünk egészségesen, sportoljunk, illetve kerüljük az egészségtelen ételeket és italokat! Rendszeresen szánjunk időt a méregtelenítésre és a testünk ápolására.A fehér és a fekete mágia

Persze nem csupán a testünk tisztasága a fontos, hanem a lelkünké is. A mágiában nagyon sokat számít, hogy milyen szándékkal állunk neki a varázslásnak.

A fehér mágia azoknak a varázslatoknak az összességét jelenti, amiket pozitív, támogató szándékkal végzünk el.

Talán mondanom sem kell, hogy senkinek sem szabad rosszat kívánnunk, mert az Univerzum előbb-utóbb viszonozni fogja a „szívességünket”. Ha rossz, ártó szándékkal végzünk el egy varázslatot, akkor az fekete mágiának számít.

Aggodalomra ad okot, ha olyan entitásokat kérünk fel a varázslatunk hatékonyabbá tételére, akik a Sötét Oldalon állnak. Pedig nem szabad ezzel szórakozni, hiszen később akár komolyabb baj is származhat belőle...A mágia és a segítő entitások

Ha már szóba kerültek a Felső Szférában élő lények, akkor ejtsünk szót azokról az entitásokról is, akikhez segítségért fordulhatunk a varázslás erejének megtöbbszörözése érdekében.

Bátran szólítsuk meg az Angyalokat és kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk a célunk elérésében. Nézzünk utána annak, hogy melyik Angyalok az „illetékesek” a mi témánkban. Ha erről nem találunk információt, akkor az is elég, ha csupán pl. a „Szerelem Angyalaiként” hivatkozunk rájuk.

Fontos megemlíteni, hogy ezek a lények csak akkor tudnak nekünk segíteni, ha külön megkérjük őket erre. Máskülönben nincsen joguk beleavatkozni a sorsunkba. (Kivéve talán akkor, amikor komoly veszélybe kerülünk.)

Az Angyalokon kívül szólhatunk még a Tündérekhez, a Felemelkedett Mesterekhez (pl. Jézushoz, Mária Magdolnához stb.) és a Belső Vezetőinkhez is.

Jól látható, hogy bőven lesz kitől segítséget kérnünk, ha varázsolni szeretnénk.

Nem kell semmi különöset tennünk, ha kapcsolatba akarunk lépni ezekkel az entitásokkal. Elég, ha csupán megkérjük őket arra, hogy járjanak közbe az érdekünkben. Ha kedvünk tartja, akkor akár egy imát is elmondhatunk nekik. Egy kicsit hatékonyabbá tehetjük a mágiát azzal, ha felajánlunk egy jó tettet a szívességükért cserébe.

Érdemes minél pontosabban megfogalmaznunk, hogy mit is szeretnénk. Ne csupán annyit mondjunk a lényeknek, hogy „szerelemre vágyunk”, mert ez túl tág fogalom. Ennél sokkal részletesebben meséljük el nekik, hogy mit szeretnénk!Szerelmi kötés, oldás és harmonizáció...

Mivel én az elmúlt 20 évben már nagy tapasztalatra tettem szert a mágia világában, ezért a varázslás különlegesebb formáit is jól ismerem.

A szerelmi problémákkal érkező embereknek a szerelmi harmonizáció, az oldás vagy a kötés lehetőségét ajánlom fel.

A szerelmi harmonizáció során ellazult állapotba hozom a kliensemet, aki így képes lesz energetikai szinten kapcsolódni a párjához. A munkámnak köszönhetően megszűnnek majd a partnerek között lévő energetikai blokkok és ezáltal kiegyensúlyozottabbá válik a párkapcsolat.

A szerelmi kötés akkor célravezető, ha valaki úgy érzi, hogy összetartozik az általa választott emberrel, de valami mégis az útjukba áll, és érthetetlen okokból nem sikerül a beteljesülés... Ilyenkor a szerelmi kötés elősegítheti, hogy a pár végre egymásra találjon. Viszont ezt a módszert nem szabad alkalmazni olyan esetekben, amikor a másik fél semmilyen érdeklődést nem mutat a kapcsolat iránt, hiszen problémákat okozhat, ha valaki egy olyan embert köt magához, akihez valójában nincsen semmi köze...

A szerelmi oldást pedig abban az esetben kell alkalmazni, ha valaki energetikai szinten is el szeretné engedni a volt szerelmét. A mágiának köszönhetően végre lesz helye egy újonnan érkező embernek, és le lehet tenni a múlt terheit...

A szerelmi varázslat elvégzése nagy körültekintést igényel, ezért mindenkinek érdemes hozzá segítséget kérnie. A tanácsaimnak köszönhetően még hatékonyabbá tehető a mágia!Mágusok a 21.században

 

Úgy gondolom, hogy a mágia a 21. században már mindenkié. Ez egy olyan tudomány, amelyet valójában mindenki gyakorol a gondolatai, a hiedelmei és a tettei segítségével, de a többség nem is tud róla...Emellett persze megéri egy olyan mágus segítségét kérni, aki már tökélyre fejlesztette a varázslás tudományát, mert így el lehet kerülni a kudarcokat.

Mágusként szívesen segítek a többi embernek a céljai elérésében, ezért engem bármikor megkereshetnek azok, akik az energiák befolyásolásával szeretnének nagyobb sikereket elérni.

Én nem „csupán” varázslással foglalkozok, hanem jóslással, energetikai gyógyítással, tanácsadással, tértisztítással és szellemidézéssel is.

Ezek alapján szinte biztos, hogy a hozzám forduló személyeknek tudok valamilyen módszerrel segíteni.

Mivel olyan képességek birtokában születtem, amelyekkel képes vagyok gyorsan és könnyen kapcsolatba lépni az Égiekkel, ezért természetesen az ő közreműködésüket is kérem a kezelések során.Hogyan lehet velem kapcsolatba lépni?

Ha úgy érzi, hogy Önnek is a mágia segítségére lenne szüksége, akkor hívjon fel a 06 90 888 448-as telefonszámon!

Mondja el, hogy mi a problémája, illetve hogy milyen célt szeretne elérni a varázslással, én pedig kiválasztom, hogy melyik módszer használata a legcélravezetőbb.

A szertartás előtt kapcsolatba lépek az Angyalokkal, és közvetítem az ő üzenetüket. Védelmet kérek tőlük a varázslat elvégzéséhez. A végén pedig megköszönöm a közreműködésüket, és arra kérem őket, hogy segítsék elő a kliens vágyának mielőbbi teljesülését.

Sajnos nem tudom előre megmondani, hogy mennyi ideig fog tartani a rituálé, hiszen ez minden esetben egyedi.

Csak olyan esetekben jöhet szóba a varázslás, ha az Ön szándékai tiszták és pozitívak. Fekete mágiával nem foglalkozom.

Sok szeretettel várom a hívását hétköznap és hétvégén is. 8-tól 21 óráig elérhető vagyok, tehát bármikor tárcsázhat, ha segítségre van szüksége.

 


2019. June 03. · Kirilla
 
Szerencse mágia
Sep 03

Szerencse mágia

Hidd el nekem, hogy van, amikor a szerencse ott kopogtat az ajtódon, csak nem hallod meg. Meg mondják azt is, hogy mindenki a maga szerencséjének a...
A szerelmi kötés létezik?
Oct 03

A szerelmi kötés létezik?

Igen, létezik. Sok fajtája és sok verzióban. Ha böngészgetsz a neten számos praktikát, „receptet” találhatsz ebben a témában, úgyhogy most...
DEVELOPER BAR