Megérzések okai – talán az Égiek küldtek üzenetet?

A nagyobb döntések meghozatala sosem könnyű. Sajnos, sokszor az érzéseink sem könnyítik meg a helyzetet, hiszen a szívünk és az eszünk gyakran mást mond.

Jósnőként azt tapasztalom, hogy rengeteg tényező van ránk hatással egy érzelem kialakulásakor.

Természetesen az is előfordulhat, hogy valóban az Égiek szeretnék nekünk közvetíteni az üzenetüket a megérzések segítségével. De sajnos az is lehet, hogy nem az Angyalok szólnak hozzánk, hanem „csupán” az egyik korábbi sérülésünk aktivizálódik valamilyen ok folytán.

Pont ezért fontos, hogy az önismeret segítségével minél jobban rálássunk a saját elakadásainkra. Így tudni fogjuk, hogy vajon csak a saját félelmünk lehet-e a megérzések oka.

Fontos tudni azt is, hogy emberekként mindannyian csak a „szűrőinken” keresztül vagyunk képesek fogadni a Fenti Szféra üzeneteit. A saját korlátaink miatt nem biztos, hogy minden esetben képesek vagyunk lefordítani a fentebbről érkező iránymutatásokat.

Pont ezért jó, ha ismerünk egy olyan embert, aki az átlagosnál sokkal fogékonyabb a más dimenzióból érkező üzenetek fogadására.

Mivel én ilyen képességgel születtem, ezért tudok segíteni azoknak, akik ki akarják deríteni, hogy mik a megérzések okai. A közvetítésem révén hamar nyilvánvalóvá válik, hogy tényleg a Fentebbi Szféra lényei szeretnék-e elmondani az üzeneteiket, vagy pedig „csupán” egy régebbi sérülés érezteti a hatását a jelenben.

A kérdések feltevése telefonon keresztül lehetséges, ezért bátran hívjanak fel azok, akik utána szeretnének járni a megérzéseik okának.

Jobb még a döntések meghozatala előtt tisztázni, hogy honnan fúj a szél, nehogy csak utólag derüljön ki, hogy „hamis riasztás” alapján történt a reagálás.

Igyekszem magamat testi és lelki értelemben is minél tisztábban tartani, mert így magas rezgésfokú csatornaként közvetíthetem a hozzám forduló embereknek az Égi üzeneteket.

Ha az derül ki, hogy a megérzések oka egy korábbi lelki sérülés, akkor segítek abban, hogy ez a seb kitisztuljon és begyógyuljon. Így már nem kell attól tartani, hogy a baljós előérzetek a jövőben is beárnyékolják a hangulatot.

Azt is megtanítom a klienseimnek, hogy milyen technikákkal segíthetik elő, hogy a megérzéseik tisztábbak legyenek. Aki igazán rá van hangolódva az Univerzumra, az igenis képes meghallani a Végtelen szavát. Ám amíg valaki nem sajátította el ennek a technikáját, addig jobb, ha egy kis fenntartással kezeli a saját megérzéseit.

Inkább érdemes egy olyan emberhez fordulni, aki képes utat mutatni a Lélek útvesztőjében még akkor is, ha valakiben éppen egy hatalmas vihar tombol...

 

Hívjon most!
0690602902


2019. June 03. · Kirilla
 
Mire figyelmeztetnek a látomások?
May 03

Mire figyelmeztetnek a látomások?

Én azt vallom, hogy mindig oda kell figyelnünk azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nekünk. Nem szabad semmibe vennünk a megérzéseinket még akkor se, ha látszólag értelmetlennek tűnnek.
Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!
May 03

Próbáld ki Te is a telihold varázslatot!

Téged is megigéz a telihold látványa? Ez nem véletlen, hiszen az ősi hiedelmek szerint a holdtölte különösen mágikus hatással bír. Ha van kedved, akkor próbáld ki a telihold varázslatot ebben az időszakban!
DEVELOPER BAR