Kirilla jósnő

Kirilla Jósnő, Látnok, Gyógyító és a szellemvilággal kommunikáló Médium. Hívjon most a célom hogy segítsek Önnek is!

A szeretet

olyan mint a levegő,

belélegezzűk és átjárja testünket,

nem kér csak ad önzetlen, mert a lélekből ered.

Kirilla

 

Pár éves koromtól kezdve átlátok a másik világba, érzem az emberek problémáit és a kapott intuitív információkon keresztül a megoldást is gyorsan megtalálom. Médiumként olyan problémákra is kapok segítséget amit csak úgy lehet elérni, hogy az emberek lelkét érzem. Ez egy áldás amit csak tisztelettel és szeretettel lehet kezelni,nagyon sokat számít az alázat és az együtt érzés. Égi tanítóim és segítőim mindezekre megtanítottak s a mai napig is tanítanak.

 

Hogyan is kezdődött 

 


Már-már az összeomlás szélére kerültem, amikor engedtem a szellemek szavának, és nem volt többé menekülés: ha akartam, ha nem, kommunikáltak velem!
Hallottam hangjukat, éreztem illatukat, és láttam a múltat, a jelent és a jövőt. Tudtam olyan dolgokat, amiket eddig nem voltam hajlandó tudomásul venni.


Ijesztő, de egyben csodálatos érzés volt.


Tudásomat fejlesztették, és mára olyan képességeket kaptam tőlük, amivel képes vagyok az embereknek gyógyulást, sikert, és tanácsot adni a lehetséges boldog út felé. Így jósnőként, látnokként képességeimet az emberek megsegítésére használhatom.

 

Foglalkozásom

 

Párkapcsolati tanácsadó, Lélek gyógyász, Reiki Mester-Tanár & Médium, Jósnő vagyok és Látnok

Ismerje meg életének titkait, lelkének legmélyebb vágyait és én segítek megvalósítani. Látni fogja mennyire megnyugtató ez a hely és mennyi gyötrelmes problémára kaphat itt megoldást!

Isteni áldás leszületésem célja

 

Már 20 éve hogy segítek az embereknek problémáik megoldásában. Ehhez alázat és önzetlen szeretet szükséges, és nem utolsó sorban az Ön hite!
Ez a Misztikum Birodalma, univerzum az univerzumban, egy tudat feletti dimenzió, ahová a tudat alatti dimenziókból juthatunk el!
Ezen az úton azonban egy felkészült vezető szükséges, aki ismeri a lépéseket és az út végét.
A honlapom célja, hogy Ön is kedves látogató, személyemben vezetőre leljen, vezetőre és segítőre, aki biztosan tudja vezetni azon az úton amely hozzá, segíti problémái megoldásához, legyen bár szó szerelmi csalódásról, sikertelen családi életről, betegségről, munkahelyi problémákról és a sors váratlan szeszélyeiről.
Felmerült Önben, hogy jutott el hozzám?

 

Véletlenek nincsenek

 

A sors akarta így, vagy a tudatalattija vezette el ide?
Talán olyan problémák nyomasztják, melyre nem talál megoldást?
Egy biztos véletlenek nincsenek!
Ha Ön laikusként, pillantott be a rejtelmek világába, ne illetődjön meg. Ha esélyt ad magának, hogy jobban megismerje a misztikum világát akkor hamarosan rá fog ébredni mindaz, amivel itt találkozik, létező és valós dolgok.

 

DEVELOPER BAR