Siker- és pénzvarázslás

A pénz fontos szerepet tölt be az életünkben, azonban kellö rezgésszint is fontos  az eredmény eléréséhez!

 

Sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Legyen sikeres és hívjon bizalommal megfelelő spirituális képességemmel a siker és a pénz energiáit is tudom közvetíteni Önnek.  
 

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.
 

A pénzt megkeressük, használjuk, élvezzük és forgatjuk! Elkölteni természetesen nem nehéz, ám előteremteni annál inkább. Pedig, csak akarni kell…

Sokszor ott kezdődik a hiba, hogy aki pénzre vágyik, elfelejti nem szabad aggódnia amiatt, hogy megkapja-e a kívánt összeget, vagy, hogy meg tudja-e szerezni, tartani! Ha aggódunk, negatív energiát gerjesztünk és leblokkoljuk magunk körül a bevonzás törvényét.

Fontos, hogy jól érezzük magunkat, amikor a sikerre gondolunk, amikor a pénzről beszélünk. Szokásunkká kell váljon, hogy már most (törölni magunkban, hogy nekem úgy sem sikerül) abban a jómódban élünk, amire már régóta vágyunk és ehhez minden segítségem meg lesz.

Siker és pénz mágia

A siker és pénz varázslatot ne úgy képzelje el, hogy holnap ötöse lesz a lottón vagy valaki megtudja a bankszámlaszámát és sok pénzt küld, de még csak arra se várjon, hogy óriási összeget örököl!
Ezekkel nem megerősíti, hanem leblokkolja a hitét a meggazdagodás felé.

Hinnünk kell, hogy igenis megérdemeljük a jót az élettől, úgy lelki, mint fizikai szinten, és jár nekünk a szerelem, de jár a jólét, a gazdagság is. Érdemes odafigyelni arra, hogy ne essünk folytonosan az önsajnálat romboló energiáinak a rabságába, és tudjunk kiszálni ebből a mételyező ördögi körből.

Ugyanis, ha valaki azt hiszi, hogy ő nem érdemli meg a sorstól a jót, hát akkor meg sem kapja! Az univerzum okos, intelligens és odafigyel ránk, és, ha mi úgy gondoljuk, hogy nem vagyunk méltóak a gazdagságra, hát akkor bizony még a pénzmágia sem tud segíteni!

Természetesen, nem szabad a ló másik oldalára sem átesni, hiszen a kapzsiság is negatív energia. Azt mondom, hogy a lényeg, hogy tudjuk elképzelni magunkat jólétben, kiegyensúlyozott anyagi körülmények között, boldogságban és megelégedettségben. Lássuk lelki szemeinkkel, hogy azzal, hogy jó,, megelégedett életet élünk, a körülöttünk levő emberek is jól vannak.

Sose vezéreljen az irigység, a mohóság, a nyereséghajhászás, szándékaink legyenek tiszták, őszinték és akkor a pénzmágia segíteni fog!

Tudnom kell Önről pár dolgot, hogy Önnel együtt terelni tudjam a siker és a jólét felé, (amire szükségem van, azt csakis privátban beszéljük meg minden kedves hívóval, hiszen két egyforma ember nem létezik) 

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.
  

Szabadítsuk fel együtt az Önben rejlő erőt, hogy sikeresen és jólétben élhessen!
Jólétet, sikert és sok pénzt!

DEVELOPER BAR