Szellemidézés

Médiumi kommunikáció a köztes létben lévő lelkekkel, üzenetközvetítés Kirilla médium és látnok segítségével. Keressen bizalommal!

A halálunk után a lelkünk átlép a köztes létbe. Viszont nem minden léleknek sikerül ez, ennek az oka a legtöbb esetben a felkészületlenség. Nem képesek az anyagi síkot elengedni ezért itt ragadnak.

Ennek több oka is van.

Vannak olyan lelkek akik ragaszkodnak az földi élethez, szeretteihez, tárgyaikhoz, megszokott dolgaikhoz… végtelenségig lehetne sorolni.
Vannak olyan lelkek akiket mi tartunk itt. Túl nagy a hiány,a fájdalom,nem mondtunk ki olyan dolgokat amit halála után megbántunk,ragaszkodásaink,megszokottságaik…. végtelenségig lehetne sorolni.
Ha szeretne a szellemvilágból valakivel vagy valakikkel kapcsolatba lépni keressen fel.

Vannak olyan lelkek akik hozzá csapodnak egy élő személyhez és táplálkoznak belőle.

Mindegyik esetben segíteni tudok Önnek. Számomra nincs lehetetlen!

Ha úgy érzi jelen van,vannak életében és az alábbiakban felsorolt bármelyikét is tapasztalta már akkor Önnek is a segítségére tudok lenni:

  • Ha egy lakásban, vagy egy adott helyen, furcsa, megmagyarázhatatlan jelenségek történnek:
    Pl: fizikai beavatkozás nélkül tárgyak tűnnek el, cserélnek helyet, és/vagy éjszaka lépteket hall, a kutya nyugtalan, láthatatlan dolgot ugat, vagy ok nélkül nyüszít.
  • Önnek váratlanul indokolatlan rossz érzése támad, hirtelen megmagyarázhatatlan fáradtság, szorongás, vagy hideg borzongás tör Önre.
  • a lakásban folyton elromlik valami, a lakók folyton betegek, a balszerencse üldözni őket, és/vagy egymással okkal – ok nélkül folyton ingerültek,
  • az addig egymással jól kijövő háziállatok egymást marják – akkor az adott helyen nemkívánatos, ártó vagy ártani akaró szellemek, és/vagy erők vannak jelen!

Az “ártás – az ártani akarás” a legritkább esetben történik fizikai téren, vagy fizikailag is látható módon!

Immár legalább 20 éve kommunikálok a szellemvilággal. Sok esetben nagyon nehéz olyan információkat átadni, amik mély sebeket tépnek fel vagy éppen egy fájdalmas titkot kell megosztanom Ügyfelemmel. Nem könnyű!
Természetesen vállaltam és vállalom.
Szeretem és tisztelem a szellemvilágot, nélkülük már nagyon magányos lennék.

Segítségem az Ön számára is lehetséges.
Kérem hívjon bátran és bizalommal

DEVELOPER BAR