Szerelmi Jóslás

Szerelmi jóslás, párkapcsolati jóslás, szerelmi kötés és oldás, párkapcsolati és szerelmi lélek harmonizáció

Sok embert szerethetünk, a testvéreinket, szüleinket, barátainkat, azonban ez az érzés nem tévesztendő össze a szerelemmel, amikor is a kutatók szerint, az agyban felszabaduló dopamin (boldogsághormon) mennyisége megnő, ha csak rágondolunk a szeretett személyre, vagy egy fényképet látunk róla, nem is beszélve arról, amikor megpillantjuk valahol, vagy készülünk a vele való találkozásra. A szerelem olyan erős, mély, mindent átható érzés, ami által szorosan kötődünk a másik félhez, aki, szinte a mindent jelenti számunkra. A szerelem nincs tekintettel nemre, korra, nemzetiségre, társadalmi „besorolásra”, vagyoni vagy szociális helyzetre, bőrszínre, valamint a szerelem nem tévesztendő össze a csupán csak szexuális együttléten alapuló kapcsolattal.

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.

Mindannyian vágyunk a szerelemre. Az érzésre, arra a csodára, ami a fellegekbe repít minket. A szerelem azonban nem csak az az érzés, ami szinte égeti a lelkünk. Ez a hihetetlenül intenzív érzés amilyen magasra, olyan mélyre is juttat minket. Mint semmi, így a szerelem érzése sem fekete, vagy fehér. Nagyon szerencsésnek kell lennünk, hogy csak a jó oldalát tapasztaljuk meg és ez a szerelem kedvesünkkel menjen át évek alatt egy hosszú és talán valódibb, mélyebb, ám már kevésbé intenzív, mélységes, szeretetre, tiszteletre és barátságra alapuló kapcsolatba életünk párjával.

Szerelmi jóslás

Milyen kínzóak és végtelenül hosszúak tudnak lenni azok a pillanatok, amikor azt várjuk felhívjon, vagy válaszoljon egy üzenetre. Most bevallhatjuk nyugodtan, hogy hányszor kombináltunk. „Nem hívott vissza, biztos nem szeret, én nem vagyok olyan fontos neki, mint ő nekem. Jaj, úristen vagy valami baja van, én meg igaztalanul ilyeneket gondolok?” És aztán nagyot nevetünk magunkon, amikor kiderül, hogy csak lemerült az a fránya telefon. Éreztünk már ilyet igaz? A szerelemhez ez is hozzá tartozik, a bizonytalanság és a kétkedés érzése, ami sokszor marcangolja lelkünk, hogy aztán szerencsés esetben busásan kárpótoljon, amikor együtt vagyunk a kedvessel.

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.

A szerelmi jóslás megnyugvást ad Önnek. Biztonságot ad Önnek, hogy eloszolhassanak kétségei. Sőt, a szerelmi jóslás ennél többet is ad, iránymutatást, ha bizonytalansága megalapozott. Segítséget és támogatást, hogy a szerelem elvakító érzése ellenére is meghozhassa a helyes döntéseket és megtehesse a helyes lépéseket.

De vajon voltaképp miért is vágyunk a szerelemre? Tényleg az érzést akarjuk? A mennyt és a poklot is megélni? (Jó persze az utóbbit nyilván nem, de a szerelemben a kettő gyakran együtt jár.) Valljuk be, alapjában véve nem. A szerelemmel valójában a társra vágyunk. Egyedül magányosak vagyunk, még ha ott is van a család, barátok, még ha már éltünk kapcsolatban, akár gyerekeink is vannak, akkor is kell az a bizonyos érzés. Hogy kell a másik, a TÁRS, akikkel ketten alkothatunk egyet, aki megsimítja a kezünk, csókot lehel arcunkra, támogat és akit támogathatunk. Akivel egy az örömünk és egy a bánatunk. Sőt, akivel veszekedhetünk, vitatkozhatunk, mert egy kapcsolat akkor igazi, ha tűz is van benne. Nem kell mindig egyet érteni, egy jó kapcsolat sokszor kompromisszumokra IS épül.

És hát ugye ott van az érzés, amikor már vágyunk a társra, a családra, a gyermekre, vagy arra, hogy ismét átéljük azt, hogy legyen társunk. Ilyenkor pörögnek az agyunkban folyamatosan ezek a kérdések. „Vajon megtalálom az igazit?” És ez a kérdés idővel egyre rosszabbul cseng a fejünkben. „Hát én már soha nem találom meg az igazit? Én senkinek nem kellek? Vagy én tényleg ennyire szerencsétlen vagyok?”

Aztán jön az igazi és jönnek a további kérdések. „Tényleg ő az, tényleg ő az igazi? Ő is azt érzi, amit én? Szeret engem?” Sőt tovább megyek, ha túl sokáig epekedünk, akkor már saját magunkat is van, hogy megkérdőjelezzük. „Tényleg szeretem, vagy csak szeretni akarom, mert olyan rég vagyok egyedül?” És, ha túlestünk az első extázison és komolyabbra fordulnának a dolgok, értelemszerűen feltesszük magunknak a kérdést, még akkor is, ha minden szépnek, jónak tűnik. „Tényleg ő az, akivel le akarom, le tudom élni az életemet? Tényleg őt akarom gyermekeim apjának/anyjának? Vajon az ő kezét akarom fogni idősen és betegen? És mellé akarok bebújni minden este az ágyba sok tíz éven át?”

A szerelmi jóslás segít Önnek túllendülni a kínzó, gyötrő érzéseken és megtalálni a helyes utat és a válaszokat:

  • Megtalálom az igazit?
  • Ő is szeret engem?
  • Ő az igazi?
  • Összevesztünk, kibékülünk vajon?
  • Megcsal?
  • Szeret még?
  • Menjek, vagy maradjak?
  • Kit válasszak?

stb.

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.

20 éve foglalkozom emberek megsegítésével, támogatást adok és iránymutatást életük nehéz pillanataiban. És be kell vallanom, hogy a szerelmi jóslás az egyik, olyan, ami miatt az emberek hozzám fordulnak. Ha meg kellene neveznem, hogy mi az a három dolog, ami az embereknek a legtöbb problémát okozza és a legtöbb kérdést veti föl, akkor abból az egyik a szerelem lenne. Nem csak a már fent felsoroltak miatt. Sokan fordulnak hozzám párkapcsolati jóslásért.

Ugyanis a szerelmi jóslás részének tekinthető a párkapcsolati jóslás is. Hiszen ez egy életre szóló kérdés. Még akkor is, ha a kezdeti, lobogó fázison túl vagyunk, jó esetben szerencsésen, egy igaz társsal az oldalunkon. Párkapcsolatunk akkor is olyan dolog, ami folyamatosan alakul. Hol jobban, hol rosszabbul érezzük magunkat benne. Folyamatosan dolgoznunk kell rajta. Sokszor fölmerül a kétség újra és újra. Féltékenyek leszünk, megalapozottan, vagy megalapozatlanul. Elveszítjük társunkat és tudni akarjuk, hogy vajon ez végleges e. Vagy mi magunk érezzük azt, hogy mérlegre kell tennünk, hogy akarunk e maradni meglévő kapcsolatunkban. Vagy éppenséggel a mi lelkünkben üti föl a fejét újra a szerelem egy másik iránt. És a kérdések újra csak jönnek és jönnek, amelyekre keressük a választ, hogy dönteni tudjunk, hogy megnyugvást találjunk. Segíthetek Önnek a válaszokat és a megnyugvást.

06 90 602 902
Minden nap 06 - 21 óráig, hétvégén is.
Külföldről is hívható magyar SIM kártyával.

Hívjon bizalommal, hogy segíthessek Önnek, hogy ez a csodálatos érzés, a szerelem, tényleg csodálatos lehessen. Hogy az alapvető és helyénvaló vágyunk a társra, ne váljon mindennapjaink mumusává.

És hívjon szerelmi jóslásért, párkapcsolati jóslásért nyugodtan akkor is, ha kapcsolata megingott, vagy Ön elbizonytalanodott a kapcsolatát illetően. Ebben az esetben is tudok Önnek segíteni, nem csak iránymutatással, hanem lélek, szerelmi harmonizációval is. Ezzel a csodás, ám kevéssé ismert és nehezen elérhető eljárással olyan élményben lehet része, amihez még csak hasonlót sem tapasztalt, és ami képes visszazökkenteni kapcsolatát a rendes mederbe és rendbe tenni párjával egymáshoz fűződő érzelmeiket.

A szerelmi jóslás része a szeret nem szeret jóslás is, hiszen a szerelembe, az együttélés örömeibe néha üröm is vegyülhet, és ilyenkor az ember szeretné tudni, mit és hogyan kell tennie, ahhoz, hogy a dolgok jóra forduljanak, vagy egyszerűen csak hagynia kell az egészet és külön utakon kell folytatniuk az életet.

Amint mondtam, a párkapcsolat egy olyan „dolog”, ami folyamatosan változik, amiért mindig tenni kell. És nemcsak az egyik félnek, hanem mind a két embernek, hiszen, amint a csodálatos és sokatmondó nyelvünk is kifejezi, két emberről van szó, akik párként élik a mindennapjaikat.

Szinte bizonyos, hogy mindenkivel, így Önnel is előfordult már, hogy életének volt olyan szakasza, amire úgy emlékezünk vissza, amit sok fájdalom, bánat és könnyhullatás kísért. És ez, legtöbbször, a nem viszonzott vagy kételyek közt megélt szerelem miatt volt.

A szeret vagy nem szeret jóslás segítségével válaszokat kaphat a lelkét marcangoló kérdésekre, és nem kell további kételyek között élnie. Nagyon fontos, hogy a lélek dolgait minél előbb tisztázzuk, megoldjuk, hiszen a nyugodtság rendkívül fontos, hogy mindennapi dolgainkat jól végezhessük, hogy teljes és kiegyensúlyozott életet élhessünk.

A szeret vagy nem szeret jóslás segítségével megtudhatjuk, hogy valóban az igazival éljük-e életünket, hogy szeretve vagyunk-e, és az egyedülállóak olyan kérdésekre is választ kaphatnak, mint „vajon ő az igazi”, „érdemes még várni rá”, „van-e közös jövőnk”?

Amennyiben elhatározta magát valaki a válaszok felkutatására és úgy érzi, hogy szembe is tud nézni azokkal, én itt vagyok, együtt szembenézünk velük és útmutatásaim, valamint a tiszta és jó szándék segítségével megvalósíthatja vágyait a szerelmi élet területén is.

 

A többi jóslás típusról, általában a jóslásról, jósláshoz használt eszközökről itt olvashat bővebben.

DEVELOPER BAR