Látnok vagyok

Te Tudtad?   „A látó-látnok olyan valaki, akit felhatalmazott Isten, hogy lelki szemekkel lássa azokat a dolgokat, amiket Isten elrejtett a...

Te Tudtad?

 

„A látó-látnok olyan valaki, akit felhatalmazott Isten, hogy lelki szemekkel lássa azokat a dolgokat, amiket Isten elrejtett a világ elől.” (Mózes 6:35–38)

Sokan feltették már nekem azt a kérdést, hogy egyáltalán ki a látnok, ha lát, mit láthat, kinek tud segíteni?

Ezt nehéz megfogalmazni, de tudnotok kell, hogy mindenki lát vagy érzékel, tapasztal nem csak öt érzékszervével.

A látó vagy látnok sokkal több érzéssel rendelkezik, amikor ráhangolódik a másik emberre, érzékel képeket, hangokat, érzéseket, sőt látomásokat lát, belső sugallatok, érzések ébrednek benne, ezeket fogalmazza meg. A látnok egyfajta tudatállapot változáson megy át. Abban a módosult tudatállapotban érzékeli azokat a dolgokat, amik normális tudatállapotban nem láthatóak. A látnokok nem esnek transzba és nem lesznek megszállottak, hanem mint egy film úgy látják az eseményeket.

 

Felvetődhet a kérdés, hogy lehetséges ez?

 

A látnok érzékszerven kívüli érzékeléssel rendelkezik, úgynevezett pszichikus képességgel, beleértve a telepátiát és a távérzékelést is, ezért sokszor hívják tisztánlátónak is. A látnok megérzések formájában szerezhet ismereteket valakinek a sorsáról, egészségéről, múltjáról, jelenéről, családi és párkapcsolatáról, vagyis bármiről. Sokszor kérnek egy eltűnt, vagy elveszett személy, vagy tárgy, megkeresésére, vagy valamilyen bűntény megoldásának a segítésére.

A módosult tudatállapotban a látnok képes mélyebbre nézni és meglátni az ember további vetüléseit.

 

A látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt. Az ősi időkben a prófétát gyakran nevezték látnoknak. Feljegyzések szerint mindig voltak és vannak olyanok, akik látják előre a majdan bekövetkező, vagy a valós időben történő eseményeket.

 

A gyakorló látnok- léleklátó, mint Én, a földi léte alatt azon munkálkodik, hogy mindenkinek, akinek szüksége van a segítségre, annak minél előbb és hitelesen tudjon segíteni.

 

Én már eleve ezzel a képességgel, látnokként születtem és már 20 éve szolgálom látnoki képességemmel az embereket.  Képességeim fejlődésében az is segített, hogy majdnem teljesen vak vagyok. Hiszen ilyenkor nem csak a többi érzékszervünk fejlődik, hanem egyéb, spirituális érzékeink is. Eleinte nagyon megijesztett ez a látnoki képesség, de idővel megtanultam nem csak együtt élni vele, hanem ezt az emberek javára és megsegítésére is fordítani. Amikor rájöttem, hogy ez a képesség egyben adomány is, már tudatosan is fejlesztettem. Mert ez nekem nem csak egy foglalkozás, ennél sokkal több, ez a küldetésem. És szerencsésnek érzem magam, hogy ezzel a képességgel az emberek javát szolgálhatom, segíthetek megoldani a problémáikat, elindítani őket a boldogság felé vezető úton.


2016. June 16. · Kirilla
 
Jóslás 2018
Feb 16

Jóslás 2018

A legtöbb ember az év vége felé közeledve elkezdi átgondolni az elmúlt egy évet, és mérlegeli mindazokat az eseményeket, amelyeket megélt....
Kit nevezünk látnoknak?
Oct 16

Kit nevezünk látnoknak?

Az értelmező szótár szerint látnok az a „személy, ki a jövendőbe lát, ki a történendőket előre látja, ki költőileg lelkesülve, és...
DEVELOPER BAR