Blokkoldás

A Földi életünk során sok kellemetlen érzés és akár jó lelki érzések érnek minket, amik elraktározódnak jó mélyen a tudatunkba. Főleg...

A Földi életünk során sok kellemetlen érzés és akár jó lelki érzések érnek minket, amik elraktározódnak jó mélyen a tudatunkba. Főleg kicsi gyermekek, fogékonyak arra, hogy eltemessék a tudatuk legeslegmélyére. Sokszor nem is tudjuk, hogy ezeket a blokkokat cipeljük magunkkal egész életünkben.

Sokan képtelenek feldolgozni szeretteik elvesztését, ezért belemenekülnek a tagadásba, ami szintén egyfajta blokkot képez a szervezetbe. De elég egy súlyos érzelmi megrázkódtatás például, ha a kedvesed elhagy másért. Ezek mind érzelmi elszigeteléssel járnak és ezeket a súlyos elszigetelődéseket csak olyan személy, aki járatos a blokkoldásban tudja feloldani.

 

Nagyon sok kedves vendégem nem is tudja, hogy a folytonos sírás és lelki fájdalom mitől alakult ki. Ilyenkor szoktunk kicsit visszamenni az időben, hogy megkeressük azokat a blokkokat, amiket szükséges feloldani, hogy ezek a tünetek megszűnjenek. Sokszor tapasztalom, hogy fizikai fájdalmat éreznek, de nem tudják megmagyarázni miért. Ugyanis sokan szégyellik az érzelmeiket kimutatni, de főleg kimondani. Ha ilyen esetekkel találkozom, sokszor kérem arra, hogy írja le nekem az érzéseit akár jók vagy rosszak. A leírtakra alapozva alkalmazzuk a blokkoldást, hogy változzon minden érzés és eltűnjön a felgyülemlett feszültség.

Mivel a blokkok már kora gyermekkorban is nehezen viselhetők, sokszor már gyermekkorban kialakulhatnak, amikor nem tudják megmagyarázni miért tanul nehezen vagy miért sír sokat a gyerek, esetleg miért nem akar iskolába menni, miért nincsenek barátai, miért ül magányosan inkább, mint bárkivel beszélgessen. Sokszor már gyerekkorban elkezdenek kialakulni olyan blokkok, amik gátolják az életünket.

Amíg a lelked blokkjait nem tudjuk feloldani addig, mint egy nagy kő cipeled és nem is tudod, hogy mit, de a blokkoldás után érzékeled a különbséget és felszabadultnak érzed magad.

Földi életünk alatt sem kell nehéz terhet cipelni!


2016. June 17. · Kirilla
 
Jóslás 2018
Feb 17

Jóslás 2018

A legtöbb ember az év vége felé közeledve elkezdi átgondolni az elmúlt egy évet, és mérlegeli mindazokat az eseményeket, amelyeket megélt....
Összeillünk jóslás, hogy jól válassz
Feb 17

Összeillünk jóslás, hogy jól válassz

Minden ember szeretne boldog lenni, megtalálni élete párját, akivel jóban-rosszban együtt lehetnek, és megélhetik az élet nyújtotta csodás...
DEVELOPER BAR