Szerelmi jós

Van aki érzi, van aki csak érezni szeretné és van aki már nem érzi. A szerelem csodálatos érzés, ha nincs vágyjuk, ha van, éget mint a tűz, ha...

Van aki érzi, van aki csak érezni szeretné és van aki már nem érzi. A szerelem csodálatos érzés, ha nincs vágyjuk, ha van, éget mint a tűz, ha elmúlik szenvedünk. Az érzés elvesztésétől, vagy rosszabb esetben a szerelmünk elvesztésétől. Veszélyes, intenzív, mindent elsöprő érzés. Amennyire vágyjuk, annyira félhetünk is tőle. Mert abban, hogy mindent elsöpör, rossz esetben benne vagyunk mi magunk is.

Ugye kedves olvasóim nektek is volt már az életetekben olyan időszak, amikor nagyon vágytatok arra, hogy szerelmesek legyetek? Valóban szinte kivétel nélkül mindenki szeretné átérezni ezt a csodát.

A szerelmi jós

segítségével megtudhatod a partnered hozzád fűződő viszonyát, megtudhatod mit remélt ettől a kapcsolattól, milyen tervei szándékai vannak veled. Mit érez most, és hogy mit szeretne elérni a jövőtökkel kapcsolatban. A szerelmi jós nem csak a múltat és a jelent tudja neked megmondani, hanem útmutatást ad arra is hogyan tedd szebbé a kedveseddel való kapcsolatodat. Segít számodra olyan útmutatással, ami harmonikusabbá teheti a kettőtök közötti viszonyt. Hiszen tudom, hogy Te is szeretnéd megélni azt a csodát, ami a szerelmet jelenti.

Mindenképp használd ki a szerelmi jós tudását és segítéségét abban, hogy magabiztosabb, boldogabb, tudatos szerelmed legyen!

A szerelmi jósként abban is segítek, hogy ez a gyönyörű, de egyben veszélyes érzés stabilabb és biztonságosabb legyen a számodra. Hogy megkaphasd ugyan ezt az érzést, de ne érezd azt, hogy eléget. Sajnos 1-1 szerelmi csalódás után teljesen összeomolhatunk és megsemmisülhetünk. Akár fizikai, egészségügyi tüneteink is lehetnek. A szerelmi csalódásokat nagyon nehéz feldolgozni. Ebben is tudok neked segíteni, támaszt és iránymutatást adni.


2016. June 20. · Kirilla
 
A pozitív energia jobbá teszi az életünket
Feb 20

A pozitív energia jobbá teszi az életünket

A lelki egészség a létezésünk az egyik legfontosabb sarokkövét jelenti, tehát nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A pozitív...
Miről ismerhető fel a hiteles jós?
Feb 20

Miről ismerhető fel a hiteles jós?

Egy bizonyos esemény jövőbeni megtörténésére vonatkozó állításokat, kijelentéseket jóslatnak nevezünk. A jövendöléssel foglalkozó személy...
DEVELOPER BAR