Szerelmi jósda

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted." (Gabriel Garcia Márquez) Tudod, hogy mi a szerelmi jósda? A jósda a...

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted."

(Gabriel Garcia Márquez)

Tudod, hogy mi a szerelmi jósda?

A jósda a régi rómaiak és görögök időszakából is már ismert. De régészeti leletek is bizonyították, hogy időszámítás előtt a 2. évezredben is már élt ez a kultusz. Ha azt mondom jósda, kinek ne jutna eszébe a Delphoi jósda. Gyakran fordultak ide hadurak, hogy választ kapjanak egy csata kimenetelét illetően. Ugye te is ismered a történetet Krőzus lüd királlyal és a kétértelmű jóslattal. „Ha megtámadod Perzsiát, egy nagy birodalom fog elbukni.” Valóban így történt, csak nem a perzsáké, hanem az övé omlott össze.

Ha Krőzus birodalma nem is, a jósdák kultusza a mai napig fennmaradt. Csak szerencsére már nem csatákról jósoltatnak az emberek. Alkalmazkodott a 21. századi emberhez, miszerint a jósdának már nem is kell fizikai helynek lennie. Ez egyfajta spirituális tér, ahova beléphetsz fizikai valód nélkül is. A jósda a misztikum birodalma. Biztonságot nyújtó és sugárzó hely, ahol minden bánatodat gondodat elmondhatod és a tanácsadóddal együtt megkeresitek azt a számodra kijelölt utat. Az a pozitív energiákkal feltöltött hely, ahonnan, ha távozol, úgy érzed, hogy minden szebb és jobb lett körülötted, csak úgy szárnyalsz a boldogságod felé.

A téma örök: szerelem. Az emberiséggel egyidős. Így nem csoda, hogy legtöbben a szerelmi jósdát keresik. A szerelmi jósda az a hely, ahova a megtört szívű, szerelem iránt epekedő emberek fordulnak, hogy válaszokat, támogatást kapjanak.

 

A szerelem létszükséglet minden érző ember számára. Erre vágyunk mindannyian, csak néha nem találjuk a hozzá vezető utat.  A szerelmi jósda segít neked, hogy rátalálj a szerelemre. Segít akkor is, ha már rátaláltál, csak nem érzed viszonzottnak, vagy nem tudod, hogy szerelmed hogy fog észrevenni téged és hogyan lelhetsz viszonzásra. De a szerelmi jósda akkor is segítséget jelent, ha bánatod van, ha összetört a szíved és nem találsz rá újra a szerelemre, vagy azt érzed te már soha nem leszel szerelmes. Azért vagyok, hogy olyan helyzetekben segíteni tudjak neked, amit úgy érzel, nem tudsz egyedül megoldani.

A szerelmi jósda az a hely, ahol ez a két csodás dolog a szerelem és a misztikum, a spiritualitás találkozik. És olyan csodákra is képes, mint a lélekharmonizáció, szerelmi harmonizáció. Itt segítséget kaphatsz párkapcsolati kérdésekben, de olyanokban is, hogy miért nem talál rád a szerelem, vagy épp miért esel mindig ugyanabba a csapdába. Például mindig ugyanazt a típusú nőt/férfit választod, annak ellenére, hogy már többször tapasztaltad, hogy nem működik. Vagy épp nem jönnek össze a kapcsolataid, miért nem volt mondjuk még 2 évnél hosszabb párkapcsolatod és lesz e valaha. Szóval a szerelmi jósda, az a hely, ahol választ lelhetsz bármilyen szerelemmel, párkapcsolattal kapcsolatos kérdésedre és tőlem nem csak válaszokat kapsz, hanem támogatást és iránymutatást is. Hiszen a jövő nincs kőbe vésve. Alakítható és megváltoztatható. És a segítségemmel ezt te is megteheted!

Bízz bennem és a szerelmi jósdámban!


2016. June 21. · Kirilla
 
Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van
Sep 21

Szerelem jósda, ha szerelmi kérdésed van

A szerelem egy csodálatos érzés, amire mindannyian vágyunk, áhítozunk. Ugyanakkor amennyire aktív, szenvedélyes, annyira pusztító is tud lenni, ha...
A pozitív energia jobbá teszi az életünket
Feb 21

A pozitív energia jobbá teszi az életünket

A lelki egészség a létezésünk az egyik legfontosabb sarokkövét jelenti, tehát nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A pozitív...
DEVELOPER BAR