Szerelmi kötések

Azt ajánlom, hogy ezt a mágiát csak olyan kapcsolat esetén alkalmazd, amely jelenleg is működik, és csak erősíteni szeretnéd az érzelmi...

Azt ajánlom, hogy ezt a mágiát csak olyan kapcsolat esetén alkalmazd, amely jelenleg is működik, és csak erősíteni szeretnéd az érzelmi szálakat.

Te tudod, milyen szerelmi kötések vannak?

Különböztessük meg a lehetőségeket. Mire is gondolok?

Van olyan szerelmi kötés, amiről az érintett személy nem is tud, ezért leírom neked, hogy milyen tünetek miatt kérj tanácsot, ha magadon tapasztalod.

 

 

  • ha megváltozik a viselkedésed
  • úgy érzed, hogy kifordultál Önmagadból
  • esetleg nem igényled a társaságot, a barátokat
  • nyugtalan és feszült vagy
  • rosszul alszol
  • hangulatváltozásoktól szenvedsz
  • esetleg olyanhoz kezdesz vonzódni, akire eddig még csak rá sem néztél
 

Ha a fentiek közül többet vagy halmozottan sokat tapasztalsz magadon akkor minden valószínűség szerint akaratodon kívül szerelmi kötést végezetek el rajtad.

De természetesen ezen is lehet segíteni. A szerelmi kötéseket egy szakavatott ember fel is tudja oldani.

Szerencsére jobban elterjedtek azok a szerelmi kötések, amikor a tényleges szerelmét szeretné valaki jobban magához kötni.

Sok mindenfélét szanálunk. Vannak, akik csomózással kötik össze a két szerelmest. De inkább hazánkban jobban elterjed az, amikor két babafigurát, vagy olyan használati tárgyat, esetleg a két személy egy-egy személyes ruhadarabját használva kötjük össze a párokat. Sőt, lehet csak két papírdarab, mindegyiket ellátva a nevekkel. Ha a szerelmed akarod magadhoz kötni vörös fonalat használunk. Az, hogy a te esetedben mi a célravezető a szerelmi kötések tekintetében, segítek eldönteni.

De tudnod kell, hogy az érzéseket nem lehet eltitkolni! Az érzéseid Téged birtokolnak. De neked kell az érzéseidet irányítani ahhoz, hogy megéld, tapasztald az összetartozást.

Látod kedves Olvasó barátom milyen csodálatosan ki lehet fejezni a szerelmi vágyat?

Viszont vannak helyzetek, amikor nem tudod magadtól megoldani. De tudod, hogy az, akivel most vagy, hozzád tartozik, de a jelenben valami nem úgy működik, mint szeretnéd.

Ilyenkor kérd Tanácsadó segítségét, aki tudja, hogyan végezze a szerelmi praktikát, mágiát, vagyis a szerelmi kötést, ami nagy hatással működik és segít neked abban, hogy összekösse akár az egész életeteket. Ez a kötés olyan ősi mágián alapul, amihez nem kell a másik fél akarata is.

Nagyon fontos hogy jól gondold át tényleg szívedből akarod-e, hogy az az ember, akit kiválasztottál valóban az igazi-e?

Ne akarj olyannal élni, aki nem szeretett vagy nem szeret! Hidd el nekem, hogy az hosszú távon szenvedést okoz, nem csak szerelmednek, de neked is.

Mindenképp szükséges a teljes nyíltság azért, hogy valóban segíteni tudjak neked és ne egy nehéz fárasztó kapcsolatot kössek hozzád.


2016. June 27. · Kirilla
 
A szerelmi bánat egyik ellenszere
Feb 27

A szerelmi bánat egyik ellenszere

Legalább egyszer szinte mindenki volt már szerelmes az életében. Ilyenkor sokkal vidámabbak vagyunk. Alig várjuk, hogy találkozzunk a kedvesünkkel...
Szerelmi jóslatok
Sep 27

Szerelmi jóslatok

Felrémlik bennem a kép, amikor egy kamaszlány fekszik az ágyon és tini magazint olvasgat, ahol természetesen egyik kiemelt téma a szerelem. Bújja a...
DEVELOPER BAR