Átok jelei

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése,...

Az átok a fekete mágia eszköze. Mint minden mágia, energiákat mozgat és célja másik ember életének megkeserítése, megnehezítése, tönkretétele. Az átok végrehajtóján sok múlik, hogy mennyire hatásos az átok, mennyi időt tölt az illető a kivitelezéssel, mennyi figyelmet fordít a megátkozott fél megszemélyesítésére. Erre sajnos gyakorlatilag bárki képes, bár az igaz, hogy egy szakavatott a negatív energiákat is hatékonyabban tudja irányítani. Ez gyakorlatilag egy kozmikus, negatív támadás, amelyet igencsak nehéz kivédeni.

Az átok jelei sokfélék lehetnek és sokféleképpen mutatkozhatnak meg.

Ha az alábbi tüneteket tapasztalod mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy ki az aki ártani akar neked, és hogy tudod megvédeni magad tőle:

- Nyugtalanul alszol, sokszor fölriadsz, nem tudsz visszaaludni.

- Álmaid is nyugtalanok, azt sugallják, mintha csapdába estél volna, mintha béklyóba lennél kötve.

- Fáradtnak, kimerültnek érzed magad, és hiába teszel bármit, úgy érzed, nem tudsz eleget pihenni, hogy újra energikus legyél.

- Bizonytalan, nehezen meghatározható testi tüneteket észlelsz, amik nem köthetőek egy konkrét betegséghez. Adott esetben gyakran fáj a fejed, nincs étvágyad, egyébként jó az egészségi állapotod, de most azt érzed, mintha mindig lenne valami bajod.

- Lelki állapotod instabil, gyakran változik a hangulatod, egyszer minden rendben, másnap meg teljesen összetört vagy. Adott esetben még sírdogálsz is, vagy nyugtalan, ingerült, ideges, és feszült vagy. De ha megkérdezik, hogy mi bajod van, nem tudsz rá elfogadható magyarázatot adni.

- Úgy érzed nem vagy önmagad, nem tudsz rendesen gondolkodni, mintha a világot egy szűrőn át látnád és nem jutna el hozzád minden információ, ami valójában körülveszi. Olyan élethelyzetek kezelése is problémát okoz, amiket eddig rutinból kezeltél és fel sem merült benned, hogy lehet teher is.

- Magadba zárkóztál, elfordultál a barátaidtól, családodtól, gyakran vagy egyedül, magadba fordulva.

- Időnként rossz érzés kap el. Ezt adott esetben tudod is kötni konkrét tárgyakhoz, helyzetekhez.

Mint a fent leírtak is bizonyítják, az átok jelei sokfélék lehetnek. Van, hogy észre sem vesszük, nem is tudatosul, hogy gond van. Aztán egyre erősebben eluralkodik rajtunk az érzés, hogy valami nem stimmel, valami gond van. Ekkorra sajnos az átok jelei gyakran már erőteljesen és sokféleképpen megmutatkoznak rajtunk.

Ha te is így érzed, itt az ideje, hogy kezedbe vedd a dolgokat és ne hagyd, hogy más irányítson, és ártson neked. Először is a fent leírtak alapján érdemes számba venned, hogy rajtad is az átok jelei mutatkoznak e. Ha magadra és helyzetedre ismersz, akkor pedig tenni kell ellene. Mert ez sajnos szép lassan a felemészti az energiáidat és tönkreteszi az életedet. Megváltoztatja a személyiséged, elidegeníti a környezeted, ami problémákhoz vezet mind a magánéletedben, mind a munkahelyi környezetedben. Tönkreteheti az egészségedet, hiába rohangálsz orvostól orvosig, nem találják a probléma forrását miközben te egyre rosszabbul és rosszabbul vagy.

Az átok nem játék, de ha egyszer úgy érezzük, hogy megátkoztak, kár is azon gondolkodnunk, hogy hogy lehetnek ilyen szinten ártó emberek, akik képesek ilyeneket tenni másokkal. Ahelyett, hogy tépelődnél ilyeneken, minél gyorsabban kérj segítséget, hogy megszűnjenek az átok jelei mielőtt nagyobb problémád lenne belőle.


2016. September 12. · Kirilla
 
Tudod-e mik azok a jóslások?
Apr 12

Tudod-e mik azok a jóslások?

"... a jóslások értünk vannak, azért, hogy jobbá, könnyebbé tegyék a mindennapjainkat, hogy döntés képes emberré váljunk segítségükkel..."
Ne habozz, kérd az átoklevételt!
Mar 12

Ne habozz, kérd az átoklevételt!

Az átok tulajdonképpen az áldás ellentéte, egyfajta negatív energia, aminek a célja, hogy valami rosszat idézzen elő a célszemélynek....
DEVELOPER BAR